✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Cryptomarket International opinion

⭐ Åsikter och information om Cryptomarket International-mäklaren ⭐

¿Är Cryptomarket International-mäklaren (även känd som cryptomarket.international) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Cryptomarket International pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Cryptomarket International? Cryptomarket International är en mäklare: Utvinning av kryptovaluta och CFD:er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: CRYPTOMARKET INTERNATIONAL LIMITED.

✔️ Var är den baserad? Cryptomarket International är baserat i: Den nämner att vara lokaliserad i Irland men vi tror att detta är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Cryptomarket International-mäklaren nämner inte att han är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Cryptomarket International webbplats
Cryptomarket International webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Cryptomarket International erbjuder. När det gäller Cryptomarket International märker vi att det har fyra olika planer:

🔹 Bronsplan: minsta insättning på $ 50.

🔹 Silverplan: minsta insättning på $ 500.

🔹 Guldplan: minsta insättning på $ 1.000.

🔹 Diamantplan: minsta insättning på $3.000 XNUMX

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Cryptomarket International erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Funktioner hos Cryptomarket International ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: cryptomarket.international

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Cryptomarket International Rating ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Crypto Market International vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Cryptomarket International säkert? Hur pålitlig är Cryptomarket International? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Cryptomarket International. 

Update Uppdatering maj 2022: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har anmält Cryptomarket International på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Crypto Market International?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (346 röster)

2 kommentarer på “Cryptomarket International – cryptomarket.international"

 1. Tomii svar

  FÖRSIKTIG! Denna mäklare rapporteras!!!!!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tomii, den här mäklaren ringde Cryptomarket International är en bluff, har många investerare fördömt Cryptomarket International för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *