✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

CryptoFX expertutlåtande

Åsikter och information om CryptoFX Expert-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga CryptoFX Expert (aka cryptofxexpert.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att CryptoFX Expert-webbplatsen inte är på spanska, trots detta har vi fått meddelanden från spansktalande kunder.

CryptoFX Expert-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: CryptoFX Expert.com Ltd.

CryptoFX Expert bygger på: de nämner att de är baserade i USA, England, Saint Vincent och Grenadinerna och Seychellerna, men om det verkligen är baserat i USA och England borde det ha reglerna från båda länderna, och det har inte dessa regler, som vilket får oss att tro att det verkligen inte har någon grund där.

Om vi ​​pratar om reglering, CryptoFX Expert är: det nämner att vara en reglerad mäklare, men ger inte regleringsnummer för att kunna kontrollera regleringen, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Webbplats för CryptoFX Expert
Webbplats för CryptoFX Expert

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CryptoFX Expert erbjuder. När det gäller CryptoFX Expert noterar vi att de erbjuder 3 olika kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Diamond-kontot.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, 10% bonus, juniormäklare, 24/7 support.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 1.500, bonus på 15%, 5 operationer utan risk, professionell mäklare, grundläggande utbildning, expertsignaler, support 24 timmar 7 dagar i veckan.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, bonus på 20%, 10 operationer utan risk, verkställande mäklare + analytiker, fullständig utbildning, premiumsignaler, support 24 timmar 7 dagar i veckan.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: Vi tror att CryptoFX Experts egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några informativa sektioner, en del levande grafik, inte riktigt mycket annat.

 

CryptoFX-expertfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (518) 3232089

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: cryptofxexpert.com

Klargörande: Investeringsföretaget CryptoFX Expert arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

CryptoFX Expert värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CryptoFX expert? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «CryptoFX Expert – cryptofxexpert.com»

 1. Luna svar

  Det här företaget betalar aldrig. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luna, CryptoFX Expert är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *