✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR CryptoCOM AI LITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att diskutera CryptoCOM IA. Är CryptoCOM IA cryptocurrency mäklare (med crypto-com.ai webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att CryptoCOM IA är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
FöretagstypKryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidacrypto-com.ai
📧 E-postadress Har inte
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som CryptoCOM IA erbjuder; De är indelade i 6 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDE  $2,500
SILVER$5,000
GoLD$20,000
PREMIUM$50,000
PLATINA$250,000
VIP$1,000,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

CryptoCOM IA webbplats
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Webbplatsens ålder: Vi har inte kunnat hitta registreringsdatumet för domänen “crypto-com.ai”, vilket innebär att vi inte kan avgöra om den är väldigt gammal eller inte. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ CryptoCOM IA Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Vi har inte kunnat hitta registreringsdatumet för domänen "crypto-com.ai", så vi kan inte avgöra om det är en mycket gammal sida eller om den är relativt ny.

2) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

3) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

4) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

5) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM CryptoCOM IA?:

CryptoCOM IA presenterar flera betydande problem som investerare bör vara medvetna om innan de åtar sig. För det första har det inte varit möjligt att fastställa registreringsdatumet för domänen “crypto-com.ai”, vilket gör det omöjligt att veta om sajten har en etablerad historia eller om den är relativt ny på marknaden. Denna brist på inledande transparens väcker redan allvarliga tvivel om dess tillförlitlighet. 🔍❓

Vidare lämnar företaget ingen information om sin plats, vilket är en tydlig röd flagga. Frånvaron av detaljer om dess huvudkontor gör det svårt att bedöma dess säkerhet och tillförlitlighet, och antyder en möjlig avsikt att dölja nyckelinformation. Utöver detta nämner CryptoCOM IA inget om sin reglering, vilket bekräftar att det är ett oreglerat företag. Bristen på reglering är en kritisk aspekt som bör bekymra alla investerare, eftersom det indikerar att företaget inte är föremål för finanssektorns regleringar. 📍🚫

Slutligen har CryptoCOM IA rapporterats av FCA, den brittiska finansmyndigheten, vilket understryker dess tvivelaktiga tillförlitlighet. Dessutom har företaget ett mycket dåligt rykte online, med många kundklagomål som återspeglar problem i dess verksamhet och service. Med tanke på detta scenario är det viktigt att investerare iakttar extrem försiktighet och letar efter mer transparenta och reglerade alternativ innan de bestämmer sig för att investera i denna plattform. ⚠️🛑


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, UK Financial Authority, har rapporterat CryptoCOM IA.

2) Uppdatering juni 2024: la FSMA, Autoridad de Mercados y Servicios Financieros de Bélgica, ha denunciado a CryptoCOM IA.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN CryptoCOM IA:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA CryptoCOM IA:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är CryptoCOM IA?

CryptoCOM IA är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är CryptoCOM IA en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är CryptoCOM AI pålitlig?

CryptoCOM IA är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från CryptoCOM IA?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (288 röster)

2 kommentarer om «ÄR CryptoCOM AI LITLIGT? Åsikter»

 1. anonym svar

  Det här företaget är en bluff. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola anonimo, CryptoCOM IA es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *