✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Cryptex AI PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att diskutera Cryptex AI. Är Cryptex AI-plattformen för kryptovaluta (med webbplatsen cryptexai.eu) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Cryptex AI är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ PLATTFORMDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
FöretagstypKryptovalutaplattform
🏛 företagetNämner att vara en del av CryptexAI Ltd
🕑 Webbplatsens ålderDen hittades inte
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressOmnämner felaktigt att vara belägen i Storbritannien
🌐 Hemsidacryptexai.eu
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+49 722 11879971
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+49 722 11879971


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Cryptex AI erbjuder; De är indelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Básico€200
förbättrad AI$4,999
PROFFS$10,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Cryptex AI hemsida
 • Webbplatsens ålder: Vi kunde inte hitta domänregistreringen "cryptexai.eu". 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "CryptexAI Ltd" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Cryptex AI Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde var det inte möjligt att verifiera att domänen "cryptexai.eu" var registrerad.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag CryptexAI Ltd, som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Cryptex AI?:

Det finns en allvarlig varning angående Cryptex AI, som kräver uppmärksamhet innan någon interaktion. För det första, även om företaget påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, misstänks det att detta kan vara vilseledande. ¡VARNING! Bristande transparens när det gäller plats kan tyda på bristande integritet, vilket skapar misstroende. Dessutom tyder frånvaron av information om dess reglering att Cryptex AI verkar utan att vara föremål för något regelverk. Bristen på reglering ökar riskerna för investerare och tyder på bristande engagemang för säkra finansiella metoder.

Registreringen av domänen "cryptexai.eu" kunde inte verifieras. Bristen på domänverifiering kan tyda på bristande transparens och trovärdighet från företagets sida. Dessutom tyder kundklagomål online på ett dåligt rykte för Cryptex AI, vilket väcker allvarliga farhågor om dess tillförlitlighet och legitimitet. Å andra sidan väcker överdrivna löften om höga lönsamhetsprocent tvivel om sanningshalten i företagets påståenden. ¡UPPMÄRKSAMHET! Orealistiska löften om vinst kan tyda på bedrägliga och oetiska affärsmetoder.

Cryptex AI har fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendency of Financial Supervision. ¡VARNA! Dessa klagomål förstärker uppfattningen att det är ett osäkert företag och ökar oron för dess legitimitet och pålitlighet. Det rekommenderas starkt att undvika alla typer av affärsrelationer med Cryptex AI på grund av kombinationen av deras bristande transparens, bristande reglering, regulatoriska klagomål och orealistiska löften om lönsamhet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt Cryptex AI.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Cryptex AI:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Cryptex AI:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Cryptex AI?

Cryptex AI är en plattform som använder en handelsbot som drivs av avancerade algoritmer för artificiell intelligens, inklusive maskininlärningsteknik, för att göra investeringar i kryptovaluta.

Är Cryptex AI en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Cryptex AI pålitlig?

Cryptex AI är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Cryptex AI?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (315 röster)

2 kommentarer om «ÄR Cryptex AI PÅlitlig? Åsikter»

 1. Gonzalo svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gonzalo, Cryptex AI är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *