✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR CRYPLATE PÅLITLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Cryplate. Är Cryplate cryptocurrency mäklare (med cryplate.com webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Cryplate är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetCRYPLATE LTD
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registrering#15042939
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+447456294485 +17163064717 (WhatsApp +12243865848)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidacryplate.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
FöretagstypKryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+447456294485 +17163064717 (WhatsApp +12243865848)


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Cryplate erbjuder; De är indelade i 10 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDE $10
SMART$25
NYBÖRJARE$50
ULTRA$100
PREMIUM$250
EXEKUTIV$500
ELIT$750
PROFFS$1000
DIAMANT$1250
AVANCERAD$1500

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Cryplate hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen “cryplate.com” registrerades den 01 augusti 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta “CRYPLATE LTD” i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Cryplate OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "cryplate.com" registrerades den 01 augusti 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag CRYPLATE LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Cryplate?:

Cryplate, en mäklare som har skaffat sig ett negativt rykte online, presenterar sig som en investeringsplattform som lovar betydande avkastning genom sina investeringsplaner. Otydligheten över deras faktiska placering i Storbritannien skapar dock osäkerhet och ökar möjligheten att denna information kan vara falsk eller vilseledande. Det dåliga ryktet på nätet stöds av ett klagomål från den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket är en kritisk indikator på potentiell bedräglig aktivitet.

Klagomålet från den brittiska tillsynsmyndigheten lägger till ett ytterligare lager av oro för Cryplates integritet och tillförlitlighet som investeringsmäklare. Bristen på transparens och möjligheten till falsk information om plats gör att potentiella investerare bör gå försiktigt fram och överväga säkrare alternativ. Det är viktigt att notera att rykte online och varningar från tillsynsmyndigheter är nyckelindikatorer när man utvärderar lämpligheten hos en investeringsplattform.

Sammanfattningsvis har Cryplate betydande röda flaggor, inklusive dess rykte online och klagomål från den brittiska tillsynsmyndigheten. Investerare rekommenderas att undvika denna plattform och leta efter säkrare och välreglerade alternativ för att skydda sina fonder och minimera riskerna förknippade med investeringar i kryptovaluta.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering februari 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Cryplate.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Cryplate:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Kryplåt:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Cryplate?

Cryplate är en mäklare specialiserad på investeringar på kryptovalutamarknaden.

Är Cryplate en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Cryplate pålitlig?

Cryplate är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Cryplate?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (165 röster)

2 kommentarer om «ÄR CRYPLATE PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Alexander svar

  Det här företaget är inte att lita på, det är skumt. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandro, Cryplate är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *