✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

Crown Managers åsikt

Åsikter och information om Crown Managers mäklare

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Crown Managers-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Crown Managers mäklare är en kryptovalutamäklare.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Crown Managers är baserat i: Luxemburg.

Om vi ​​pratar om reglering, Crown Managers är: en oreglerad mäklare.

Crown Managers webbplats
Crown Managers webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Crown Managers erbjuder. I fallet med Crown Managers noterar vi att det inte erbjuder information om huruvida det har olika typer av konton eller inte.
kräva pengar med återvinningstjänst

Plattformarna som används för att fungera är: den anger inte vilken plattform som används.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: för sanningen är att den inte tillhandahåller information eller verktyg för näringsidkaren.  

 

Crown Managers mäklare funktioner

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer:+3 185 208 38346

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: crownmanagers.com

Klargörande: Crown Managers-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Kronchefer värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår uppfattning är att den inte är en pålitlig mäklare, vi rekommenderar den inte. Varför? Även om vi inte har hittat negativa kommentarer om mäklaren är det en oreglerad mäklare, den har inte relevant information och CNMV (den spanska finansiella tillsynsmyndigheten) har utfärdat en varning mot Crown Managers.  

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Crown Managers? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Crown Managers»

 1. Noa svar

  Detta företag kommer inte att tillåta uttag. Jag vet från första hand, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Noa, Crown Managers är en bluff, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *