✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

Yttrande om kredithandel

Åsikter och information om Credit Trade-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Credit Trade-mäklaren (aka credit-trade.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Det bör noteras att Credit Trade inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av ett meddelande från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska företaget.

Credit Trade-mäklaren är en mäklare av: Kryptovalutor och binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

Credit Trade baseras på: nämner Storbritannien, men Credit Trade har ingen brittisk reglering så oklar.

Om vi ​​pratar om reglering, Credit Trade är: De nämner att de är reglerade i USA, men ger inte information för att verifiera detta, så vi kommer att betrakta Credit Trade som en oreglerad mäklare.

Webbplats för kredithandel
Webbplats för kredithandel

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Credit Trade erbjuder. När det gäller kredithandel noterar vi att de erbjuder tre olika planer eller kontotyper: Basic-kontot, Classic-kontot, Pro-kontot och Premium-kontot.

Grundläggande konto- Minsta 500 $ insättning, 10% välkomstbonus, remissbonus.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 2.000, 25% välkomstbonus, remissbonus, en riskfri handel, handelssignaler.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på 6.000 dollar, 50% välkomstbonus, remissbonus, tre riskfria affärer, personliga handelssignaler, utbildningscenter nivå 1-2.

Premiumkonto- Minsta 15.000 100 $ första insättning, XNUMX% välkomstbonus, remissbonus, åtta riskfria affärer, personliga handelssignaler, omfattande utbildningscenter.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Credit Trade-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Credit Trade erbjuder, vanliga frågor, några live-diagram, verkligen inte mycket annat.

 

Funktioner för kredithandel

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447418 330685

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: kredit-trade.com

Klargörande: Investeringsföretaget Credit Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

Värdering av kredithandel

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det verkligen har en bas, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Credit Trade kunde vi inte hitta någon annan recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. I Credit Trade-villkoren, tydligen av misstag, nämns bull-option.com som en mäklare med ett mycket negativt rykte.

Uppdatering i maj 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till Credit Trade för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Credit Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Kredithandel – credit-trade.com»

 1. elena svar

  Det här företaget är en bluff. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elena, Credit Trade är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *