✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Cosmo-Traders PÅlitlig? Åsikter

I denna analys kommer jag att noggrant undersöka Cosmo-Traders, en mäklare som erbjuder investeringstjänster i råvaror, CFD:er på index, aktier och valuta via sin webbplats cosmo-traders.com. Jag kommer att analysera om detta företag verkligen är pålitligt och säkert att investera pengar i det

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Cosmo-Traders är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🌍 AdressInte nämnt
Företagstypråvarumäklare, CFD:er på index, aktier och valutakurser
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 21 mars 2024 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidacosmo-traders.com
📧 E-postadress Har inte
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Qiwi, pausefecard, PayOp, Paypal

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Cosmo-Traders erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRÖN $5,000
PREMIUM $15,000
PLATINA $50,000
EXEKUTIV $100,000
PRESIDENT $250,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Cosmo-Traders webbplats
 • Som jag nämnde ovan, får avsaknaden av omnämnande av dess reglering mig att tvivla på Cosmo-Traders legitimitet. Detta kan tyda på att företaget verkar utan att vara föremål för tillsyn av ett tillsynsorgan, vilket ger upphov till farhågor om säkerhet och investerarskydd. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "cosmo-traders.com" registrerades den 21 mars 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ Cosmo-Traders Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "cosmo-traders.com" registrerades den 21 mars 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”Enligt min mening vore det oklokt att investera i detta bolag eftersom det inte är reglerat och inte ger information om sitt ägande. Därför kan jag inte rekommendera ett företag som saknar transparens och regulatorisk tillsyn.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Cosmo-Traders?:

Cosmo-Traders presenterar ett antal viktiga frågor som investerare bör vara medvetna om innan de överväger någon affärsrelation med företaget. Först av allt, bristen på öppenhet om dess plats är en alarmerande indikator, eftersom investerare behöver denna nyckelinformation för att utvärdera företagets säkerhet. Dessutom frånvaron av detaljer om hans reglering föreslår att Cosmo-Traders fungerar som en oreglerat företag, vilket ökar riskerna för investerare.

En annan aspekt att tänka på är lilla antiken av företaget på marknaden. Den senaste registreringen av webbplatsdomänen indikerar att Cosmo-Traders saknar en etablerad bana, vilket kan påverka investerarnas förtroende för dess legitimitet och tillförlitlighet. Förutom dåligt rykte av företaget på Internet, med stöd av kundklagomål, understryker vikten av att träna extrem försiktighet när man överväger någon typ av relation med henne.

Slutligen, klagomål som lämnats in av finansiella tillsynsmyndigheter såsom CNMV är av stor oro och lyfter fram brist på säkerhet associerad med Cosmo-Traders. Sammanfattningsvis bör investerare vara medvetna om dessa risker och noggrant överväga alla konsekvenser innan de blir involverade i detta företag. 🚩


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Cosmo-Traders.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Cosmo-Traders:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Cosmo-Traders:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Cosmo-Traders?

Cosmo-Traders är en investeringsmäklare inom råvaror, CFD:er på index, aktier och valuta.

Är Cosmo-Traders en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Cosmo-Traders pålitliga?

Cosmo-Traders är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Cosmo-Traders?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (455 röster)

2 kommentarer om «ÄR Cosmo-Traders PÅlitlig? Åsikter»

 1. Jones svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jones, Cosmo-Traders är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *