✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Corevisionfunds PÅlitliga? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Corevisionfunds. Är CFD-, kryptovaluta- och valutamäklaren Corevisionfunds (med corevisionfunds.ai-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Corevisionfunds är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressÖsterrike
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidacorevisionfunds.ai
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD:er, kryptovalutor och valutamäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Corevisionfunds erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
básica $250
brons$7500
silver$25000
Guld$60000
Platina$150000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Corevisionfunds hemsida
 • Webbplatsens ålder: vi har inte hittat registreringen av domänen "corevisionfunds.ai". 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Corevisionfunds:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Österrike, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2)Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag inte kontrollera registreringen av domänen "corevisionfunds.ai".

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Corevisionfunds?:

Corevisionfunds verkar vara en investeringsmäklare som väcker allvarliga farhågor när det gäller transparens och regelefterlevnad. Din falska deklaration om att du befinner dig i Österrike är en indikation på bristande sanningsenlighet i den information som tillhandahålls. Dessutom tyder bristen på reglering på att plattformen kan fungera utan tillsyn och utan att uppfylla fastställda finansiella standarder.

Klagomålet som lämnats in av tillsynsmyndigheten CNMV, National Securities Market Commission, förstärker den negativa uppfattningen om Corevisionfunds och antyder möjliga överträdelser av finansiella regler. Dessa typer av regleringsåtgärder är röda flaggor för investerare och understryker vikten av att noggrant undersöka vilken plattform som helst innan du gör investeringar.

Med tanke på denna situation rekommenderas investerare att undvika att göra affärer med Corevisionfunds och leta efter mer pålitliga och transparenta alternativ. Skydd av investerade medel och finansiell säkerhet bör prioriteras vid val av investeringsmäklare, och bristande reglering och regulatoriska klagomål är faktorer som bör övervägas noggrant.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har sagt upp Corevisionfunds.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Corevisionfonder:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Corevisionfonder:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Corevisionfunds?

Corevisionfunds är en investeringsmäklare som erbjuder möjligheter på flera viktiga finansiella marknader, inklusive Contracts for Difference (CFDs), kryptovalutor och valuta.

Är Corevisionfunds en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Corevisionfunds pålitliga?

Corevisionfunds är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Corevisionfunds?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (473 röster)

2 kommentarer om «ÄR Corevisionfunds PÅlitliga? Åsikter»

 1. Luna svar

  Det här företaget är en bluff. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luna, Corevisionfunds är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *