✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Convert Mas Paraguay PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Convert Mas Paraguay. Är utbildningsplattformen för digitala tillgångar Convert Mas Paraguay (med webbplatsen convertmaspy.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker Convert Mas Paraguay är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Convert More Paraguay erbjuder akademiska utbildningar som lär dig hur du tjänar pengar genom att sälja digitala produkter från ditt hem och få 100 % provision.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstyppedagogisk plattform
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 20 december 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🌐 Hemsidaconvertmaspy.com
📧 E-postadress [e-postskyddad] – tiktok.com/@cmpy.oficial
☎️ Telefon+595 991 522972
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+595 991 522972


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Convert Mas Paraguay erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Konvertera Mas Paraguays webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “conviertemaspy.com” registrerades den 20 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: plattformen nämner att främja utbildningsresurser så det är inte nödvändigt att det regleras, men du måste vara alert. 🚩

⭐ Åsikter om Convert Mas Paraguay:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Plattformen nämner inte dess plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag absolut borde känna till för att kunna utvärdera företagets säkerhet.

2) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “conviertemaspy.com” registrerades den 20 december 2023. Den är väldigt ny.

3) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

4) Plattformen påstår sig generera extremt hög avkastning, upp till 100 %. Detta löfte visar sig vara så bra och överdrivet att det verkar orealistiskt och potentiellt falskt.

5) Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det nämns inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Convert Mas Paraguay?:

Akta dig för Convert Mas Paraguay utbildningsplattform för digitala tillgångar! Bristen på information om deras plats är oroande och tyder på en tydlig brist på transparens. Att veta var ett företag befinner sig är en viktig del av information som bör vara tillgänglig för att utvärdera dess säkerhet och trovärdighet.

Dessutom är Convert Mas Paraguays korta historia en annan alarmerande faktor. Domänen “conviertemaspy.com” registrerades nyligen, den 20 december 2023, vilket indikerar att företaget är väldigt nytt på marknaden. Denna brist på historia kan tyda på ytterligare risker och lägre tillförlitlighet.

Slutligen har plattformen ett dåligt rykte på internet, med flera kundklagomål. De lovar extremt hög avkastning, upp till 100 %, vilket låter överdrivet och orealistiskt. Dessutom är företagets pyramidformiga egenskaper en anledning till allvarlig oro. Det är viktigt att fortsätta med extrem försiktighet innan du blir involverad i Convert Mas Paraguay.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Convert Mas Paraguay:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORT Konvertera Mas Paraguay:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Convert Mas Paraguay?

Convert Mas Paraguay är en utbildningsplattform inom digitala tillgångar. Webbplatsen nämner att den erbjuder sina investerare möjligheten att sälja franchise av sin plattform för att generera vinster. Denna praxis är dock misstänksam, eftersom det inte är vanligt att en legitim utbildningsplattform är beroende av en affärsmodell baserad på försäljning av franchiseavtal.

Är Convert Mas Paraguay en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Convert Mas Paraguay pålitligt?

Convert Mas Paraguay är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Convert Mas Paraguay?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (352 röster)

2 kommentarer om «ÄR Convert Mas Paraguay PÅlitlig? Åsikter»

 1. Helena svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Helena, Konvertera Mas Paraguay är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *