✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Eduardo López

 

Skycapital yttrande

Åsikter och information om CoinsMarket-mäklaren

 

¿Det är mäklaren CoinsMarket (även känd som coinsmarket.exchange) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

CoinsMarket-mäklaren är en mäklare av: Kryptovalutor och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Miracle Tree Labs LLC.

CoinsMarket är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, CoinsMarket-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, CoinsMarket är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
CoinsMarket webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CoinsMarket erbjuder. När det gäller CoinsMarket noterar vi att det har 5 olika planer eller kontotyper: Baskontot, Silverkontot, Guldkontot, VIP-kontot och Diamond-kontot.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1:10 kontoansvarig, 50% bonus, plattformsturné.

Silverkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 20:75 Seniorkontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto- Minsta 25.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 30:100 Executive account manager, XNUMX% bonus, grundläggande och teknisk utbildning.

VIP-konto: Minsta 100.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 40:150 VIP-kontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 500.000, hävstång upp till 1:40 BDG-kontoansvarig, 150% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: CoinsMarkets egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som CoinsMarket erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Mynt Marknadsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +37166101227

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coinsmarket.exchange

Klargörande: Investeringsföretaget CoinsMarket arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Myntvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om CoinsMarket hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CoinsMarket ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «CoinsMarket – coinsmarket.exchange»

 1. kai svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kai, CoinsMarket är en BUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *