✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

CoinMema åsikt

⭐ Åsikter och information om CoinMema -mäklaren ⭐

¿Är mäklaren CoinMema (även känd som coimema.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är CoinMema pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är CoinMema? CoinMema är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? CoinMema bygger på: det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns ingen information för att bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, CoinMema -mäklaren nämner inget om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

CoinMema webbplats
CoinMema webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CoinMema erbjuder. När det gäller CoinMema noterar vi att det har tre olika typer av konton: Bronskonto, Guldkonto och Bronskonto.

🔹 Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 500, full åtkomst till alla funktioner, säkerhet i bronsnivå, 0% uttagsavgift, 48 timmars uttag, kontohanterare.

🔹 Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, full tillgång till alla funktioner, Silver Level -säkerhet, 0% provision vid första uttag, personlig kontohanterare, grundläggande och teknisk analys.

🔹 Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, full åtkomst till alla funktioner, säkerhet i bronsnivå, 0% uttagsavgift (först), 48 timmars uttag, kontohanterare.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: live-diagram, lite information om de produkter det erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ CoinMema -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +447950615711

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: coimema.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ CoinMema -betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om CoinMema vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är CoinMema säkert? Hur pålitlig är CoinMema? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om CoinMema.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CoinMema? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (259 röster)

4 kommentarer om «CoinMema - coimema.com»

 1. Carola svar

  I mitt land blev jag kontaktad av den förmodade mäklaren Sanjee Korkoo. Han föreslog att bara investera med $ 300 med en vinst på $ 2100 på fem dagar och efter cykeln skulle han skicka mig det beloppet med pengar gram men inget av det hände. Plattformen är coimema .com. Mäklaren talar inte ens spanska och han sa till mig att skicka honom $ 1100 mer eftersom min verksamhet växte till $ 20,000 2000 men innan jag samlar in den nu om jag måste sätta in hans provision på $ XNUMX till mitt sparkonto. Detta är bluffen, när de aldrig berättade för mig om nämnda kommission. De kommer för att tjäna ditt förtroende genom att svära på att om två timmar har du vinsterna och ber dig skicka insättningarna till ett konto i Turkiet. Nu skriver administratören till mig och ber mig att sätta in provisionen direkt och skrattar när jag berättade att hans plattform kommer att fördömas. Jag kommer att publicera den tusen gånger om det behövs tills jag får tillbaka mina pengar men framför allt så att folk från mitt land och Latinamerika faller inte i händerna på detta nätverk

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carola, denna mäklare ringde CoinMema är en SCAM, har många investerare fördömt CoinMema för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Peter svar

  God morgon investerade jag mycket pengar i detta företag och nu när jag har bett att ta ut svarar ingen på mina meddelanden. Vad jag gör? Jag är desperat.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Peter, den här mäklaren heter CoinMema är en SCAM, har många investerare fördömt CoinMema för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *