✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Coinmark PÅLITLIG? Åsikter

I denna analys kommer jag att undersöka Coinmark. Är Coinmark cryptocurrency mäklare (med coinmarklkx.com webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att analysera i detalj alla relevanta aspekter av detta företag.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Coinmark är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypKryptovaluta mäklare
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidacoinmarklkx.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 30 juni 2023 (mycket nyligen)
📧 E-postHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Coinmark erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Coinmark hemsida
 • Webbplatsens ålder är relativt kort: domänen "coinmarklkx.com" registrerades den 30 juni 2023. Detta tyder på att plattformen är relativt ny på marknaden och kan sakna en etablerad meritlista. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Coinmark OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

2) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "coinmarklkx.com" registrerades den 30 juni 2023. Den är väldigt ny.

3) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

4) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Coinmark?:

Myntmärke presenterar ett antal varningstecken som tyder på allvarliga farhågor om dess tillförlitlighet och transparens. Som jag nämnde tidigare nämner företaget inte att vara reglerad, vilket tyder på att det kan vara en oreglerat företag 🚩. Denna brist på reglering ökar avsevärt riskerna för investerare och deras fonder.

Det verkar också som Myntmärke Den har en ganska kort historia. Dominion "coinmarklkx.com" registrerades på 30 juni 2023, vilket tyder på att det är relativt nytt på marknaden. Denna brist på erfarenhet kan vara en anledning till oro för investerare som söker tillförlitlighet och stabilitet i sin finansiella verksamhet.

Företaget har även en mycket dåligt rykte på internet, med flera klagomål från kunder som ifrågasätter dess tillförlitlighet och service. Dessutom är bristen på transparens om företagets läge oroande. Företaget nämner inte sin plats, vilket indikerar en tydlig brist på transparens med nyckelinformation som investerare bör känna till för att utvärdera företagets säkerhet. För att göra saken värre, Myntmärke har fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendentency of Financial Supervision, vilket gör det till ett företag mycket osäkert. Med tanke på dessa varningsskyltar rekommenderas det att ha extrem försiktighet När man överväger någon typ av investering med Myntmärke.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt Coinmark.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Coinmark:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Coinmark:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Coinmark?

Coinmark är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Coinmark en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Coinmark pålitlig?

Coinmark är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Coinmark?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (235 röster)

2 kommentarer om «ÄR Coinmark PÅLITLIG? Åsikter»

 1. aurora svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Aurora, Coinmark es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *