✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Coininvestn.co recension

⭐ Åsikter och information om Coininvestn.co-mäklaren ⭐

¿Är Coininvestn.co-mäklaren verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Coininvestn.co pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Coininvestn.co? Coininvestn.co är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: HashPower Limited (befintlig).

✔️ Var är den baserad? Coininvestn.co är baserat i: den nämner att vara baserad i Storbritannien, men det finns ingen information som bekräftar detta, varför vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Coininvestn.co-mäklaren nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Webbplatsen Coininvestn.co
Webbplatsen Coininvestn.co

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Coininvestn.co erbjuder. När det gäller Coininvestn.co märker vi att det erbjuder 3 olika typer av planer.

🔹 planen 1: minsta initiala insättning $1, 12% avkastning för livet.

🔹Plan 2: minsta initiala insättning $10.001, 15% avkastning för livet.

🔹Plan 3: minsta initiala insättning $250.001, 25% avkastning för livet.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: live-diagram, information om tjänsterna det erbjuder, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Funktioner hos Coininvestn.co ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +441518080232

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: coininvestn.co

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Coininvestn.co betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om coininvestn.co vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Coininvestn.co säkert? Hur pålitlig är Coininvestn.co? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Coininvestn.co.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av coininvestn.co? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (170 röster)

2 kommentarer om «coininvestn.co»

 1. Mateo svar

  Det är en riktig bluff, var mycket försiktig för du kommer aldrig att se dina pengar igen.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mateo, den här mäklaren ringde Coininvestn är en SCAM, har många investerare rapporterat Coininvestn för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *