✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

COINEXX yttrande

Åsikter och information om COINEXX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga COINEXX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

COINEXX-mäklaren är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Coinexx LTD.

COINEXX är baserad på: de nämner att de är baserade i Spanien och Storbritannien, även om de stämmer borde de regleras av CNMV (spansk tillsynsmyndighet) eller av FCA (engelsk tillsynsmyndighet) som vi inte kunde verifiera, så vi tvivlar på den verkliga basen för COINEXX .

Om vi ​​pratar om reglering, COINEXX är: ja, det nämns att vara en reglerad mäklare, men det nämns inget annat, varken vem som reglerar det eller regleringsnumret heller (för att verifiera regleringen), vilket får oss att tro att COINEXX är ett oreglerat företag.

COINEXX webbplats
COINEXX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som COINEXX erbjuder. När det gäller COINEXX noterar vi att de nämner att erbjuda konton, 7 olika typer av konton: startkontot, baskontot, premiumkontot, företagskontot, Sapphire-kontot, NFP-kontot och 401 (K) pensionskontot .

Startmotorkonto: minsta första insättning på $1.000 5, 5 % veckovinst, XNUMX % bonus

Grundläggande konto: minsta första insättning på $35.000 10, 10 % veckovinst, XNUMX % bonus

Premiumkonto: minsta första insättning på $80.000 15, 12 % veckovinst, XNUMX % bonus

Företagskonto: minsta första insättning på $35.000 3,5, XNUMX % veckovinst

Safir-konto: minsta första insättning på $50.000 4,5, XNUMX % veckovinst

NFP-konto: minsta första insättning på $300.000 15, 35 – XNUMX % veckovinst

401(K) pensionskonto: minsta första insättning på $20.000 4,5, XNUMX % veckovinst

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: COINEXX.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkterna som COINEXX erbjuder, livegrafik, nyheter om marknaderna och ekonomin i allmänhet, inte mycket mer än detta.

 

COINEXX funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +1(581)205-6173, +447520638809 y +1(531)205-2385

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coinexx.org

Klargörande: Investmentbolaget COINEXX arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

COINEXX värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är reglerad men nämner inte var eller regleringsnumret (som får oss att tro att de verkligen inte har någon reglering)När vi letar efter andra recensioner om COINEXX har vi hittat mestadels negativa recensioner, de nämner att de är baserade i Spanien eller England men de regleras inte av tillsynsmyndigheterna i nämnda länder, vilket får oss att tro att deras bas i Spanien och England är falska...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av COINEXX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «COINEXX – coinexx.org»

 1. lida svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lida, COINEXX är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *