✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

CFDcentralt yttrande

Yttranden och information om CFDcentral-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga CFDcentral-mäklaren (aka cfd-central.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ CFDcentral-mäklaren är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ CFDcentral bygger på: de nämner det inte.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, CFDcentral-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, CFDcentral är en oreglerad mäklare.

CFDcentral webbplats
CFDcentral webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om CFD kärna erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi hittade ingen information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: de nämner det inte, de använder tydligen sin egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: miniräknare, ekonomisk kalender, analys, diagram, verkligen inte mycket annat.

 

CFDcentral funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: inte tillgänglig.

🔸 E-post: kontakt från formuläret på webbplatsen.

🔸 webbplats: cfd-central.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

CFDcentral värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är en mäklare som inte har en registrering och inte regleras av någon myndighet, därför vet vi inte var den verkligen finns, dessutom när vi letade efter information och andra utvärderingar om CFDcentral fann vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CFD kärna? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «CFDcentral - cfd-central.com»

 1. allt svar

  Jag har blivit lurad av dessa lögnare, en hel del fick mig först att få förtroende för dem men nu kräver jag mina pengar och ingen säger till mig något jag inte vet vad jag ska göra längre

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Toti, den här mäklaren ringde CFDcentral är en SCAMhar många investerare fördömt CFDcentral för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *