✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR Capton Holdings PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Capton Holdings ¿Det är mäklaren Capton Holdings (även känd som captonholdings.com) riktigt pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Capton Holdings är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetCapton Holdings LTD
🌍 Adressnämner att vara belägen i Storbritannien men vi tror att detta är falskt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+44 203319930 | +1 646 878 6157
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidacaptonholdings.com
💬 ChatJa
FöretagstypForex, CFD och Cryptocurrency

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44 203319930 | +1 646 878 6157


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys om vilka typer av konton som Capton Holdings erbjuder; De är indelade i 3 konton: Silver, Guld och Platina. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Silverkonto-
Guldkonto-
Platinakonto-

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Capton Holdings webbplats

Genom att analysera Capton Holdings webbplats ser vi några förklaringar av de produkter som Capton Holdings erbjuder, förklaringar av grunderna i investeringsvärlden, egentligen inte mycket annat.

Om det gör mig nervös att de inte nämner något om dess reglering

En annan ogynnsam punkt är platsen: det är på en mycket osäker plats, var mycket försiktig!


⭐ CAPTON HOLDINGS Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är beläget på en osäker plats

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Capton Holdings är inte pålitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Capton Holdings. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund till Capton Holdings? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering oktober - 2022: enligt mottagna meddelanden är deras verkliga platser Zon 9, Guatemala och SCENA (Kontor 401 och 402), Km. 16.5 Carretera a El Salvador, 01051 – Guatemala) och namnet på företaget bakom Capton Holdings, som tar emot pengarna, är Breslau Consultores Guatemala SA de CV.

2) Uppdatering oktober 2022: Capton Holdings kopplas till Peyton-Holding y Continental XR som är företag med ett stort antal klagomål, klagomål från tillsynsmyndigheter och anklagelser om bedrägeri och att inte låta sina kunder ta ut pengar


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Capton Holdings:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Capton Holdings:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Capton Holdings?

Capton Holdings är ett Forex-, CFD- och Cryptocurrency-företag.

Är Capton Holdings en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Capton Holdings pålitligt?

Capton Holdings är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Capton Holdings?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Capton Holdings?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Capton Holdings är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (212 röster)

35 kommentarer om «ÄR Capton Holdings PÅlitlig? Åsikter»

 1. oscar svar

  Jag investerade 500 dollar igår och det här är personen som ger mig råd om hans nummer +16467412438
  +13322410922
  +1 (929) 999-8809
  Han berättade också för mig. Den personen som laddade ner appen heter SKY från play store eftersom det var där vi skulle jobba, det här är deras inbjudningslänk till appen https://join.skype. com/invite/oLe5N0KwJmMN
  Jag har också andra nummer där de ringer mig från eftersom de ringer mig från ett nummer och av Whatsapp är det ett annat nummer som numren talar till mig är dessa
  +1 929-588-7764 Jag vet inte varför de är olika och de är samma person eller kommer de att vara olika???? Tja, jag har dem redan på plattformen och jag samlar in skärmdumpar av numren där de ringer mig, fullständiga namn, inspelningar av samtalen, hjälp mig, vad mer kan jag be dig att veta deras legitimitet?

  Här nedan lämnar jag min WhatsApp för att prata mer om ämnet. Det här numret är min WhatsApp 4776131052 Ami berättade först att den 30 november ska momsen dras tillbaka, sedan berättade han för mig att det skulle ta ytterligare en vecka att nå miniminivån denna torsdag som hände att vecka Samma dag i torsdags berättade han att jag i fredags skulle skicka en mot moms. Ark som jag skulle skriva ut och skicka för att starta uttagsprocessen, som jag inte svarade på hela fredagen att vi hade stannat. Bankerna i mitt land arbetade inte separat. Hon hotade att förlänga min pension under en längre tid. Om jag fortsatte , Jag skickade och skickade ett meddelande eller jag störde henne så mycket moms Aser att

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Oscar, Capton Holdings är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Xiomara Lopez svar

  Hallå ..
  Min fråga är om du redan vet att de är stora bedragare så varför har de fortfarande ett öppet konto på sociala nätverk??????
  De jobbar så här och lurar människor som med mycket ansträngning gör sina besparingar.
  De stal 7 XNUMX dollar från mig...
  Än så länge säger de bara att de kommer att lösa mig men jag ser inget klart, 8 månader har gått Daniela Ferrero med fru Livia Robles ansvarade för att lura mig…….
  Och bokstavligen lämna mig på gatan med en 5-årig tjej

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Xiomara, de tänker inte lämna tillbaka dina pengar, de ger dig ursäkter så att du inte gör något mot dem, du måste anmäla det till polisen först och sedan måste du berätta för de sociala nätverken där du har sett dem att de lurar många människor så att de raderar sina konton och vilseledande reklam.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *