✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Capital Invest PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Capital Invest. Är Capital Invests fondförvaltning och finansiell rådgivningsplattform (med webbplatsen capitinvest.com) verkligen tillförlitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Capital Invest är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetcapitinvest.com
🌍 AdressNämner att de finns i Schweiz
📄 registreringCH-400.3.010.170-0
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+41 43 508 0822 – +41 43 508 0856 – +49 211 54 256054
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
🌐 Hemsidacapitinvest.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypfondförvaltning och finansiell rådgivningsplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+41 43 508 0822 – +41 43 508 0856 – +49 211 54 256054


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Capital Invest erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Capital Invests hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen “capitinvest.com” registrerades den 25 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta “capitinvest.com” i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Capital Invest:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Schweiz, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “capitinvest.com” registrerades den 25 september 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

6) Företaget har rapporterats av följande finanstillsynsmyndigheter: finma, schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag capitinvest.com som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Capital Invest?:

Capital Invest väcker allvarliga farhågor på grund av bristen på transparens över dess reglering och angivna plats. Plattformen ger inte tydlig information om dess regulatoriska status, vilket orsakar osäkerhet och misstro bland investerare. Dessutom, genom att felaktigt hävda att de är belägna i Schweiz, undergräver Capital Invest ytterligare dess trovärdighet och pålitlighet.

Klagomålet om bedrägliga aktiviteter från den schweiziska finanstillsynsmyndigheten FINMA förvärrar situationen ytterligare och föreslår oetiska affärsmetoder från Capital Invests sida. Detta klagomål är en stark indikation på potentiella risker för investerare som kan utsättas för bedrägliga eller skadliga aktiviteter om de bestämmer sig för att handla med denna plattform.

Med tanke på bristen på transparens i dess reglering och rapportering av bedrägliga aktiviteter, rekommenderas investerare starkt att undvika Capital Invest och leta efter mer pålitliga och välreglerade alternativ för sin investeringsverksamhet. Prioriteten bör alltid vara att skydda medel och verka i säkra och legitima miljöer.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la finma, den schweiziska finansmarknadsinspektionen, har fördömt Capital Invest.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Capital Invest:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL Capital Invest:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Capital Invest?

Capital Invest presenterar sig som en plattform specialiserad på fondförvaltning och finansiell rådgivning, fokuserad på att tillhandahålla effektiva och personliga investeringslösningar. Dess fokus ligger på omfattande analys, rigorös utvärdering och oberoende rådgivning om slutna fonder.

Är Capital Invest en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Capital Invest pålitligt?

Capital Invest är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Capital Invest?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (313 röster)

2 kommentarer om «ÄR Capital Invest PÅlitligt? Åsikter»

 1. nina svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nina, Capital Invest är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *