✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Caonde Limited recension

⭐ Åsikter och information om företaget Caonde Limited ⭐

¿Är företaget Caonde Limited (även känt som caondelimited.com) verkligen pålitligt? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Caonde Limited pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Caonde Limited? Caonde Limited är en investeringsbolag (gruvdrift, handel, lån och andra produkter).

✔️ Företaget nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Caonde Limited är baserat i: den nämner att vara baserad i Nya Zeeland men vi tror att detta är falskt eftersom det inte har någon registrering där.

✔️ Är det ett reglerat företag? Om vi ​​pratar om reglering, företaget Caonde Limited nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Caonde Limited webbplats
Caonde Limited webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Caonde Limited erbjuder. När det gäller Caonde Limited märker vi att det har 4 olika planer eller kontotyper:

🔹 Silverkonto: minsta initiala insättning $100, avkastning 2.8 % dagligen.

🔹 Guldkonto: minsta initiala insättning $19.999, avkastning 4 % dagligen.

🔹 Diamantkonto: minsta initiala insättning $45.000, avkastning 6 % dagligen.

🔹 Fast konto: minsta initiala insättning $50.000, avkastning 12 % dagligen.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en kort förklaring om de tjänster det erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, vanliga frågor, inte mycket mer.

✳️ Caonde begränsade funktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: caondelimited.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Caonde Limited Rating ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Varning företagskunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är ett företag ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Caonde Limited vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Caonde Limited säkert? Hur pålitlig är Caonde Limited? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Caonde Limited.  

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Caonde Limited?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (220 röster)

2 kommentarer på “Caonde Limited – caondelimited.com"

 1. kai svar

  Detta företag tillåter inte uttag. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kai, Caonde Limited är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte returnerar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *