✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR BUNITEDLATAME PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera BUNITEDLATAME. Är företaget BUNITEDLATAME (även känt som bunitedlatame.com) verkligen pålitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att BUNITEDLATAME är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ FÖRETAGETS DATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetBUNITEDLATAME (de nämner inte vilket företag)
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidabunitedlatame.com
💬 ChatNej
FöretagstypKapitalåtervinning

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

På sin webbplats erbjuder BUNITEDLATAME inte information om kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

BUNITEDLATAME webbplats
BUNITEDLATAME webbplats

När vi analyserar BUNITEDLATAME-webbplatsen kan vi märka att de bara erbjuder en förklaring av de tjänster de tillhandahåller. För att få veta mer ber de dig att registrera dig på deras sida. Att inte tillhandahålla grundläggande information om ditt företag är en vanlig praxis bland bluffföretag.

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ BUNITEDLATAME Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns.

2) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista.

3) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

Yttrande från BUNITEDLATAME

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det BUNITEDLATAME är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, klagomål, klagomål och negativ feedback om BUNITEDLATAME. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder till företaget i slutet av denna recension.

Är du en BUNITEDLATAME-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Juli 2023: Vi har fått många negativa meddelanden om BUNITEDLATAME.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN BUNITEDLATAME:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA BUNITEDLATAME:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är BUNITEDLATAME?

BUNITEDLATAME är ett företag som erbjuder tjänster för kapitalåtervinning.

Är BUNITEDLATAME en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är BUNITEDLATAME pålitlig?

BUNITEDLATAME är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från BUNITEDLATAME?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto med BUNITEDLATAME?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (404 röster)

8 kommentarer om «ÄR BUNITEDLATAME PÅlitligt? Åsikter»

 1. Lilian Salas Quezada svar

  Jag är chilenare och är i samma situation som Alejandra och Arturo, jag blev lurad av en mäklare och sedan kontaktade jag Morgan de la Torres advokatbyrå i New York, som verkar samverka med bedragarna, efter en domstolsförhandling. överklagar i NY beslutades det att skicka mina pengar till ett segregerat konto i BUNITEDLATAME,COM när jag inser att jag har blivit lurad igen.
  När du går in på bunitedlatame-sidan ser du faktiskt samma belopp som återvinns, vilket är anledningen till att du faller i början.
  När den förmodade advokatbyrån fick förhandlingen så snabbt och med ett gynnsamt resultat började jag tvivla, plus att domstolsexemplaret har samma logotyp är bluffen mycket professionell.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lilian, vi måste anmäla till polisen så fort som möjligt och samla på sig klagomål så att de kan gripa dem alla. BUNITEDLATAME är en BLUFFÄR, de är inte Bank United, men det är en falsk webbplats som försöker lura användare som tror att de är den banken (de bedräger ihop med några falska advokater som kallar sig Morgan de la Torre Law Firm). Vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig ta till dem för att få tillbaka kapital.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar om våra artiklar säger de att vi är med i tävlingen och det är också en lögn! (vi är dedikerade till att göra mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Arturo Maldonado svar

  Jag har samma fall, en advokatbyrå i New York som heter Morgan & de la Torre advokatbyrå och enligt mina pengar finns på ett separerat konto i bank förenat med sidan bunitedlatame.com och de ber mig att öppna ett konto som kostar mig 3200 dls och de hotar mig med att stämma mig för 6.8 av vad de enligt dem fick mig vad jag kan göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Arturo, allt är påhittat, de har inte fått tillbaka någonting och kommer inte heller att stämma dig, de gör alltid samma sak, ljuger och skrämmer klienter med den här typen av hot, både BUnited och Morgan & La Torre är ett bedrägeri, det enda sak de letar efter är att stjäla pengar från dig, betala dem ingenting.

   Hälsningar.

 3. Lilian Salas Quezada svar

  Jag är chilenare och är i samma situation som Alejandra, jag blev lurad av en mäklare och sedan kontaktade jag en advokatbyrå i New York som verkar samarbeta med bedragarna, efter en hovrättsförhandling i NY beslutades det att skicka mina pengar till ett segregerat konto i BUNITEDLATAME,COM är när jag inser att jag har blivit lurad igen

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lilian, vi måste anmäla till polisen så fort som möjligt och samla på sig klagomål så att de kan gripa dem alla. BUNITEDLATAME är en BLUFFÄR, de är inte Bank United, utan det är snarare en falsk webbplats som försöker lura användare att tro att de är den banken. Vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig ta till dem för att få tillbaka kapital.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar om våra artiklar säger de att vi är med i tävlingen och det är också en lögn! (vi är dedikerade till att göra mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Alejandra svar

  Hej, god eftermiddag, jag har blivit lurad av Trader500 från Mexiko. Jag försökte få tillbaka kapitalet genom en advokatbyrå i NYC men jag är rädd att jag kan ha blivit inblandad med andra frilastare. Tydligen finns mina pengar på ett segregerat Bank United-konto men de har bett mig om en otänkbar summa pengar för att kunna överföra dem tillbaka till Mexiko. Det här är Bank United-webbplatsen som heter https ://bunitedlatame .com/login Hur skulle jag veta om den här sidan är legitim och om kontot verkligen existerar?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandra, vi måste anmäla till polisen så snart som möjligt och samla på sig klagomål så att de kan gripa dem alla. BUNITEDLATAME är en BLUFFÄR, de är inte Bank United, utan det är snarare en bluffsida som försöker lura användare som tror att de är den banken. Vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig ta till dem för att få tillbaka kapital.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar om våra artiklar säger de att vi är med i tävlingen och det är också en lögn! (vi är dedikerade till att göra mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *