✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

IS BullionVault PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera BullionVault. Är BullionVault guld och silver mäklare (med bullionvault.co.uk hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

I denna analys kommer jag tydligt att berätta min åsikt om BullionVault-mäklaren, nedan kan du hitta min fullständiga åsikt.


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetGalmarley Limited
🌍 AdressFörenade kungariket
📄 registreringNämn att vara registrerad i Storbritannien
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+44 (0)208-6000-130
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidabullionvault.co.uk
💬 ChatJa
Företagstypguld och silver mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44 (0)208-6000-130


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som BullionVault erbjuder; När det gäller denna mäklare nämner mäklaren ingen information om att ha olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

BullionVaults webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "bullionvault.co.uk" registrerades den 09 januari 2006. Det vill säga, det är en webbplats som är väldigt, väldigt gammal.
 • Webbplatsen nämner vilket eller vilka företag den tillhör: Galmarley Limited.
 • Företaget nämner tydligt var det är reglerat, så det är en information som gör mig lugn. Företaget är 100 % transparent.

⭐ BullionVault Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är väldigt tydligt med sin verkliga plats: Storbritannien.

2) BullionVault nämner inte var det är reglerat.

3) Företagets webbplats, dess domän registrerades på följande datum: januari 2006. Det gör mig lugn att den är gammal.

4) Företaget har ett utmärkt rykte på internet. Jag har inga klagomål angående detta.

5) Företagets handelsplattform är faktiskt väldigt bra liksom BullionVaults support. Detta är uppgifter som också gör mig nöjd.

"Efter att ha genomfört en djupgående analys av BullionVault tror jag att det är ett seriöst företag. Hittills har jag inte upptäckt några tecken på bluff. På samma sätt föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.”


Börja arbeta

💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM BullionVault?

BullionVault är en investeringsmäklare som vid första anblicken verkar vara ett säkert alternativ för investerare. Dess långa historia sedan januari 2006 ger en viss sinnesro, eftersom det tyder på stabilitet och erfarenhet på marknaden. Dessutom ger dess läge i Storbritannien trovärdighet till verksamheten, eftersom detta land har starka finansiella regler. Det är dock viktigt att notera att BullionVault inte nämner dess specifika reglering, vilket kan väcka vissa frågor om dess regelefterlevnad och investerarskydd.

Trots bristen på information om dess reglering har hittills inga betydande klagomål eller klagomål rapporterats från BullionVault-kunder. Denna frånvaro av röda flaggor tyder på att mäklaren har upprätthållit ett relativt positivt rykte på marknaden. Det är dock avgörande att investerare utövar försiktighet och utför noggrann due diligence innan de förbinder sig till denna mäklare, särskilt med tanke på vikten av regulatorisk transparens i finanssektorn.

Sammanfattningsvis verkar BullionVault vara ett alternativ att överväga för investerare som letar efter en investeringsplattform för ädelmetaller. Dess långa historia och läge i ett land med starka finansiella regleringar är positiva aspekter. Bristen på transparens när det gäller dess specifika reglering kräver dock en noggrann utvärdering av investerare innan betydande ekonomiska beslut fattas.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Senaste uppdateringarna: Sanningen är att jag för tillfället inte har några uppdateringar att lägga till i denna recension.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN BullionVault:

Om det du letar efter är att ta ut eller kräva pengar från BullionVault, kommer jag att förklara steg för steg vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är BullionVault?

BullionVault är en onlineplattform som tillåter investerare att köpa, sälja och lagra guld och silver.

Är BullionVault pålitlig?

Enligt min åsikt talar vi om en säker och pålitlig mäklare. Jag tycker att det här är ett seriöst företag.

Är BullionVault en bluff – är det en bluff?

Som jag berättade ovan i min analys är sanningen att jag tycker att det är ett säkert företag.

Hur öppnar man ett konto med BullionVault?

I den här länken kan du öppna ett konto hos BullionVault.

Hur stänger jag mitt konto med BullionVault?

För att göra detta, kontakta helt enkelt företaget via dess kontaktsektion.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (219 röster)

2 kommentarer om «ÄR BullionVault PÅLITLIGT? Åsikter»

 1. Betty svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Betty, BullionVault är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *