✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR BTC-handel PÅlitlig? Åsikter

I den här recensionen kommer jag att fördjupa mig i BTC Trade. Är denna aktie-, valuta- och råvaru-CFD-mäklare, BTC Trade (med btctrade.world-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer noggrant att analysera alla relevanta aspekter för att bestämma dess tillförlitlighet.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att BTC Trade är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypaktie-, valuta- och CFD-mäklare för råvaror
🏛 företaget BTC Trade Corporation
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 13 maj 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🌐 Hemsidabtctrade.world
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderVisa och MasterCard

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

BTC Trade erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

BTC Trade webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”btctrade.world” registrerades den 13 maj 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag noterade ovan nämner företaget inget om att vara reglerat, vilket får mig att tro att det kan vara en oreglerad enhet. Denna regelklyfta väcker oro för säkerheten och säkerheten för investerarnas fonder. Det är viktigt att ha denna brist på reglering i åtanke när man överväger någon typ av affärsrelation med detta företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "BTC Trade Corporation" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩

⭐ BTC Trade OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "btctrade.world" registrerades den 13 maj 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har fått negativa recensioner online, med många klagomål från kunder som ger upphov till oro över dess tjänster och verksamhet. Denna negativa historia på Internet är anledning till försiktighet och antyder möjliga problem med företaget.

5) Dessutom har företaget varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA och den brittiska finansmyndigheten. Dessa anklagelser visar på betydande oro för företagets säkerhet och tillförlitlighet, vilket understryker vikten av att gå försiktigt fram när man överväger alla typer av affärsrelationer med det.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag BTC Trade Corporation som uppenbarligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM BTC Trade?:

Bristen på insyn angående placeringen av BTC handel väcker allvarliga farhågor om dess trovärdighet och tillförlitlighet. Denna frånvaro av nyckelinformation gör det svårt att bedöma företagets säkerhet och kan skapa misstro bland potentiella investerare. Likaså tyder bristen på detaljer om dess reglering det BTC handel fungerar utan regulatorisk tillsyn, vilket ökar riskerna förknippade med all interaktion med företaget.

Dessutom indikerar den relativt nyliga registreringen av "btctrade.world"-domänen i maj 2023 att BTC handel Det är en relativt ny enhet på marknaden. Denna brist på tjänsteår eller meritlista kan påverka investerarnas förtroende och väcka frågor om din erfarenhet inom sektorn. Å andra sidan återspeglar negativa onlinerecensioner och kundklagomål en negativ historia för företaget, vilket tyder på potentiella problem i dess tjänster och verksamhet.

Slutligen väcker klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FCA och den brittiska finansmyndigheten betydande oro över säkerheten och tillförlitligheten hos BTC handel. Dessa anklagelser understryker vikten av att gå tillväga med extrem försiktighet när man överväger alla typer av affärsrelationer med företaget, eftersom det kan finnas ekonomiska och juridiska risker förknippade med dess verksamhet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Financial Authority i Storbritannien, har rapporterat BTC Trade.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN BTC Trade:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA BTC-handel:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Är BTC Trade en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Vad är BTC-handel?

BTC Trade är en investeringsmäklare inom CFD:er på aktier, valuta och råvaror.

Är BTC Trade pålitlig?

BTC Trade är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från BTC Trade?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (131 röster)

2 kommentarer om «ÄR BTC-handel PÅlitlig? Åsikter»

 1. Rafael svar

  De erbjuder mig att investera, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Rafael, BTC Trade es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *