✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR BT Norden PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera BT Norden. Är kryptovaluta, aktier, index, råvaror och valutamäklare BT Norden (med hemsidan bt-norden.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att BT Norden är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetCrypto Intellect Ltd
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registrering14640632 
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonDen nämner att regleras i FCA
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidabt-norden.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
Företagstypkryptovaluta, aktier, index, råvaror och valutamäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

BT Norden erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

BT Nordens hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”bt-norden.com” registrerades den 25 januari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Crypto Intellect Ltd" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Storbritannien, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ BT Norden OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerat av den brittiska tillsynsmyndigheten, men vi tror att det utger sig som ett reglerat företag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “bt-norden.com” registrerades den 25 januari 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Crypto Intellect Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM BT Norden?:

BT Norden ställer allvarliga tvivel om sin tillförlitlighet som investeringsmäklare på grund av flera oroande aspekter. För det första är påståendet om att regleras i Storbritannien tveksamt eftersom äktheten av denna förordning inte kunde verifieras. Denna brist på transparens om dess regulatoriska status väcker frågor om lagligheten och skyddet som den erbjuder investerare. Dessutom skapar den påstådda platsen i Storbritannien också misstro, eftersom det kan vara falsk information som är avsedd att vilseleda kunder om dess verkliga verksamhetsbas.

Bristen på korrekt dokumentation och frånvaron av avgörande information, såsom detaljer om företaget som äger den och dess historia, är ytterligare varningstecken som tyder på att BT Norden kanske inte är ett säkert investeringsalternativ. Bristande transparens och opacitet avseende företagets struktur och verksamhet är faktorer som kan äventyra säkerheten för investerarnas medel och öka risken för bedrägerier eller förskingring av tillgångar.

Mot bakgrund av dessa resultat och otydligheten kring BT Nordens legitimitet och transparens, rekommenderas investerare att hålla sig borta från denna plattform och leta efter mer pålitliga och transparenta alternativ för att skydda sina ekonomiska intressen. Det är viktigt att göra noggrann forskning och utöva due diligence innan du förbinder dig till någon investeringsmäklare för att undvika potentiella risker och ekonomiska förluster.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ KÄV PENGAR FRÅN BT Norden:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA BT Norden:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är BT Norden?

Jag förstår att BT Norden är en investeringsmäklare som erbjuder ett brett utbud av möjligheter på olika finansiella marknader. Specialiserat på kryptovalutor, aktier, index, råvaror och valuta, ger det investerare tillgång till en mängd olika tillgångar för att diversifiera sina portföljer.

Är BT Norden en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är BT Norden pålitlig?

BT Norden är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från BT Norden?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (472 röster)

2 kommentarer om «ÄR BT Norden PÅlitlig? Åsikter»

 1. esme svar

  Detta företag är INTE PÅlitligt. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Esme, BT Norden är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *