✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Bridge Markets PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Bridge Markets. Är valuta- och råvaru-CFD-mäklaren Bridge Markets (med webbplatsen bridgemarkets.eu) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Bridge Markets är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetBRIDGE MARKETS LTD
🌍 AdressMrshall Island
📄 registrering0562743
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+1 (786) 605-0349 – +1 (737) 313-4382
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidabridgemarkets.eu
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD-mäklare på valuta och råvaror

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 (786) 605-0349 – +1 (737) 313-4382


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Bridge Markets erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Bridge Markets webbplats
 • Webbplatsens ålder: vi kunde inte hitta registreringen för domänen "bridgemarkets.eu". 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "BRIDGE MARKETS LTD" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter om Bridge Markets:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Marshallöarna.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde har vi inte kunnat verifiera att domänen "bridgemarkets.eu" var registrerad.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag BRIDGE MARKETS LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Bridge Markets?:

Bridge Markets, en mäklare som utgör betydande osäkerheter, är anledning till försiktighet för investerare. Dess huvudkontor på Marshall Island, en destination som är känd för att vara värd för dåligt reglerade finansiella enheter, väcker oro för säkerheten och transparensen i dess verksamhet. Bristen på reglering från betrodda finansiella myndigheter lägger också till en ytterligare risknivå för investerarnas medel och integriteten hos transaktioner som görs på plattformen.

Frånvaron av information om Bridge Markets ålder gör det svårt att bedöma dess meriter och erfarenhet på marknaden. Denna opacitet förvärras av onlinemäklarens negativa rykte, vilket återspeglas i kundklagomål om olika aspekter av tjänsten. Dessa tidigare erfarenheter väcker allvarliga frågor om tillförlitligheten och kvaliteten på tjänsten som erbjuds av Bridge Markets, från problem med utförande av handel till svårigheter med fonduttag.

Kort sagt, kombinationen av en tveksam plats, bristande reglering, opacitet beträffande mäklarens ålder och kundklagomål online tyder på att handel med Bridge Markets kan vara riskabel. Investerare rekommenderas att leta efter mer transparenta och pålitliga alternativ på finansmarknaden för att skydda sina intressen och fonder.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Bridge Markets:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Bridge Markets:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Bridge Markets?

Bridge Markets är en investeringsmäklare som erbjuder tjänster inom valuta- och råvaru-CFD (Contracts for Difference).

Är Bridge Markets en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Bridge Markets pålitliga?

Bridge Markets är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Bridge Markets?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (345 röster)

2 kommentarer om «ÄR Bridge Markets PÅlitlig? Åsikter»

 1. Leo svar

  Detta företag låter dig inte ta ut dina pengar. De lurade mig och min man, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, Bridge Markets är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *