✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

BP BANK yttrande

Åsikter och information om BP BANK-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga BP BANK (även känd som bp-groupe.com) mäklare? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BP BANK-mäklaren är en mäklare av: Financial Services.

Mäklaren nämner vara en del av: BP BANK SA.

BP BANK bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om regleringBP BANK-mäklaren nämner absolut ingenting om att vara reglerad, BP BANK är en oreglerad mäklare.

BP BANK webbplats
BP BANK webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BP BANK erbjuder. När det gäller BP BANK hittade vi ingen information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: ej nämnda.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som BP BANK erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Funktioner hos BP BANK

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +33754 03 15 92

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bp-groupe.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BP BANK värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en mäklare som varken är registrerad eller reglerad, den döljer mycket viktig information och vi kan inte veta var dess huvudkontor finns. Vid sökning efter information och andra utvärderingar om BP BANK hittade vi inga recensioner, det verkar vara en okänd och mycket misstänksam mäklare. Däremot har vi fått flera meddelanden från kunder som säger att BP BANK samarbetar med AXES BANK, ett annat olagligt företag.

Uppdatering december 2020: CNMV, spansk finansregulator, har anmält BP BANK på grund av bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av B.P. BANK? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «BP BANK – bp-groupe.com»

 1. Álvaro svar

  Det här företaget betalar aldrig. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Álvaro, BP BANK är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *