✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR EVERIX EDGE PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att granska det noggrant EVERIX EDGE för att bestämma dess trovärdighetsnivå som en investeringswebbplats. Är det verkligen säkert att investera dina pengar hos det här företaget? Genom en detaljerad utvärdering kommer jag att ge ett tydligt perspektiv på EVERIX EDGEs trovärdighet.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att BORDE EVERIX är VÄLDIGT OSÄKER OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ FÖRETAGETS DATA:

Här är två saker jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta vilket företag du tillhör och (2) det andra är var företaget ligger. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Nämner inte företaget vilket företag det tillhör? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetEVERIX EDGE (nämner inte vilket företag det tillhör)
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 HemsidaEVERIX-EDGE.NET- BITALPHA-AI.COM – FINANCIAL-PEAK.COM/ES – EVERIX-EDGE-GPT.COM – THE-EVERIXEDGEGPT.COM – BITCOINXAPP.COM – EVERIXEDGE.COM – EVERIX-EDGE.APP – EVERIX- EDGE-DARK.COM- THE-EVERIX-EDGE-DARK.COM – CLICK-MONEYSYSTEM.COM – EVERIX-EDGE.IO – EVERIX-EDGE.ORG – EVERIX-EDGE.SLLTOP.COM – THE-EVERIX-EDGE-APP. COM
💬 ChatNej
FöretagstypRegistreringswebbsida // Kundregistreringswebbplats

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

På hans webbsida, EVERIX EDGE den ger inte information om kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

BORDE EVERIX webbplats

Vid närmare granskning av webbplatsen EVERIX EDGE blir det tydligt att den främst fungerar som en plattform som används av olika bedrägliga mäklare eller investeringsbolag för att locka nya kunder. Dessa enheter tillgriper ofta aggressiva reklamtaktik, som lovar enorma fördelar utan risk.

Dessutom kompletterar de ofta sin strategi med falska nyheter som involverar välkända offentliga personer (ofta presenterade på falska nyhetswebbplatser), vilket säkerställer att de stödjer och använder detta system för att generera betydande inkomster. I verkligheten är dessa bedrägliga system som i många fall slutar med att vara skadliga för investerare.

Utifrån detta är min uppriktiga rekommendation att undvika att använda denna typ av webbplats. Välj mäklare och investeringsbolag som är transparenta, reglerade och har ett pålitligt rykte i branschen. Det är viktigt att skydda din ekonomi och fatta välgrundade och säkra investeringsbeslut.


⭐ EVERIX EDGE OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Webbplatsen nämner inte var företaget som den tillhör finns.

2) Webbplatsen nämner inte vilket företag den tillhör.

3) Webbplatsen har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

4) Webbplatsen är länkad till mäklare eller investeringsbolag med många klagomål och utan någon reglering.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av webbplatser, den har många poänger emot sig, jag rekommenderar den inte. Allt som ses tyder på det EVERIX EDGE är inte tillförlitlig och det är en mycket osäker webbplats.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, klagomål, klagomål och negativ feedback om BORDE EVERIX. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i slutet av denna recension.

Är du kund hos BORDE EVERIX? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: La CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt EVERIX EDGE.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN EVERIX EDGE:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL BORDE EVERIX:

Om du har blivit lurad och vill rapportera det tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Kommunicera vad som hände med regulatorn. Jag delar några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är EVERIX EDGE?

EDGE EVERIX fungerar som en registreringsportal som flera investeringsbolag använder för att locka nya kunder. Genom att registrera dig på denna sida prenumererar du samtidigt på en (vilseledande) mäklare. Det är en vanlig praxis bland bedrägliga enheter att locka intet ont anande investerare och utsätta dem för betydande finansiella risker. Därför är det viktigt att undvika att engagera sig i dessa typer av plattformar och välja mäklare och investeringsbolag som är transparenta och reglerade av erkända finansiella myndigheter.

Är EVERIX EDGE en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är EVERIX EDGE pålitlig?

BORDE EVERIX är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från EVERIX BORDE?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos BORDE EVERIX?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet du om BORDE EVERIX är reglerat?

Det är ett oreglerat företag och framför allt OSÄKERt, var försiktig.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (493 röster)

2 kommentarer om «ÄR EVERIX EDGE PÅlitlig? Åsikter»

 1. Luft svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Aria, EVERIX EDGE är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *