✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Blue Beast recension

⭐ Yttranden och information om Blue Beast-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Blue Beast (aka bluebeast.org) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Blue Beast pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Blue Beast? Blue Beast är en PTC-webbplats (Paid To Click).

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Blue Beast Investments LLC. (inga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? Blue Beast är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Blue Beast nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

Blue Beast webbplats
Blue Beast webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Blue Beast erbjuder. När det gäller Blue Beast noterar vi att den har 8 olika typer av paket: Basic Package, Standard Package, Plus Package, Solid Package, Insider Package, Elite Package, Sapphire Package och Royal Sapphire Package.

🔹 Grundpaket: minsta initiala insättning på 4.000 PKR, daglig gräns 10 PTC, remissbonus upp till nivå 1, validering 100 dagar.

🔹 Standardpaket: minsta initiala insättning på 10.000 PKR, daglig gräns 25 PTC, remissbonus upp till nivå 1, validering 100 dagar.

🔹 Plus-paket: minsta initiala insättning på 16.000 PKR, daglig gräns 40 PTC, remissbonus upp till nivå 2, validering 100 dagar.

🔹 Massivt paket: minsta initiala insättning på 25.000 PKR, daglig gräns 65 PTC, remissbonus upp till nivå 3, validering 100 dagar.

🔹 Insider Pack: minsta initiala insättning på 35.000 PKR, daglig gräns 90 PTC, remissbonus upp till nivå 4, validering 100 dagar.

🔹 Elitpaket: minsta initiala insättning på 50.000 PKR, daglig gräns 130 PTC, remissbonus upp till nivå 5, validering 100 dagar.

🔹 Safirpaket: minsta initiala insättning på 75.000 PKR, daglig gräns 195 PTC, remissbonus upp till nivå 5, validering 100 dagar.

🔹 Kungligt paket: minsta initiala insättning på 100.000 PKR, daglig gräns 260 PTC, remissbonus upp till nivå 5, validering 100 dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Blue Beast-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +447868745490

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: bluebeast.org

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Blue Beast Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Saint Vincent och Grenadinerna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Blå Odjuret vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Blue Beast säkert? Hur pålitlig är Blue Beast? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Blue Beast.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Blå Odjuret? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Blue Beast - bluebeast.org»

 1. anonym svar

  Tvivlar inte på att det är ett bedrägeri, dess brist på reglering och plats förråder dig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonym, den här mäklaren ringde Blue Beast är en SCAM, många investerare har rapporterat Blue Beast för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *