✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

BKR-INVESTBANK yttrande

⭐ Åsikter och information om banken BKR-INVESTBANK ⭐

¿Är banken BKR-INVESTBANK (aka bkr-investbank.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är BKR-INVESTBANK pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är BKR-INVESTBANK? BKR-INVESTBANK är en investeringsbank online.

✔️ Banken nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? BKR-INVESTBANK bygger på: den nämner att den är baserad i Tyskland, men det finns ingen information för att bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️ Är det en reglerad bank? Om vi ​​pratar om reglering, BKR-INVESTBANK nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

BKR-INVESTBANKs webbplats
BKR-INVESTBANKs webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BKR-INVESTBANK erbjuder. När det gäller BKR-INVESTBANK hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din bank dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ BKR-INVESTBANK Funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: bkr-investbank.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av BKR-INVESTBANK ⭐

Varning: oreglerad bank

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det ser ut som en bank som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

Why️ Varför? Är en bank ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om BKR-INVESTBANK vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är BKR-INVESTBANK säkert? Hur pålitlig är BKR-INVESTBANK? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om BKR-INVESTBANK.

Update Uppdatering från juli 2021: FSMA, belgisk finansregulator, har anmält BKR-INVESTBANK för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FSMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BKR-INVESTBANK? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (328 röster)

2 kommentarer om «BKR-INVESTBANK-bkr-investbank.com»

 1. Alan svar

  De har tagit mina pengar och nu när FSMA har varnat för dem har jag ingen tvekan om att de är bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alan, den här mäklaren heter BKR-INVESTBANK är en bluff, har FSMA (belgisk finansregulator) fördömt BKR-INVESTBANK för bedrägliga aktiviteter (FSMA -länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *