✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Bixo Fintech recension

⭐ Åsikter och information om Bixo Fintech-mäklaren ⭐

¿Är Bixo Fintech-mäklaren (även känd som bixofintech.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Bixo Fintech pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Bixo Fintech? Bixo Fintech är en mäklare: fondförvaltning och finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Bixo Fintech Limited. (utan giltig registreringsdata).

✔️ Var är den baserad? Bixo Fintech är baserat i: den nämner att vara baserad i Storbritannien, Hong Kong och USA men det är inte reglerat i dessa länder, varför vi anser att detta är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Bixo Fintech-mäklaren nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

Bixo Fintechs webbplats
Bixo Fintechs webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bixo Fintech erbjuder. I fallet med Bixo Fintech hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Bixo Fintech erbjuder, en avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Funktioner hos Bixo Fintech ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +447520665189

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: bixofintech.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Bixo Fintech Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Bixo Fintech vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Bixo Fintech säkert? Hur pålitlig är Bixo Fintech? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Bixo Fintech.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bixo Fintech? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Bixo Fintech – bixofintech.com»

 1. Segrare svar

  Det här företaget har lurat mig. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka mina pengar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, den här mäklaren ringde Bixo Fintech är en bluff, har många investerare anmält Bixo Fintech för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *