✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

BitYard recension

⭐ Åsikter och information om BitYard-mäklaren ⭐

¿Är BitYard-mäklaren (även känd som bityard.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är BitYard pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är BitYard? BitYard är en Cryptocurrency Exchange.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: BitYard Blockchain Limited.

✔️ Var är den baserad? BitYard är baserat i: Singapore.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, BitYard-mäklaren nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

BitYards webbplats
BitYards webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BitYard erbjuder. När det gäller BitYard märker vi att det inte har olika typer av konton eller planer.

 

 

kräva pengar med återvinningstjänst

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som BitYard erbjuder, kalkylatorer och ekonomiska kalendrar, vanliga frågor, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ BitYard-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +44 113 471 0215 | +44 203 097 | +5378 44 203

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: bityard.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ BitYard Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Singapore)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om bitgård vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är BitYard säkert? Hur pålitlig är BitYard? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om BitYard.

Update Uppdatering maj 2022: CNMV, spansk finansregulator, har anmält BitYard på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av bitgård? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (30 röster)

2 kommentarer om «BitYard – bityard.com»

 1. Gonzalo svar

  Det här företaget betalar aldrig. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gonzalo, BitYard är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *