✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Bitlet PÅTROLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Bitlet. Är Bitlets kryptovalutamäklare (med bitlet.net-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Bitlet är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetBitlet Custody Trust Company, LLC
FöretagstypKryptovaluta mäklare
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaNZ
🌐 Hemsidabitlet.net
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 4 juli 2023 (mycket nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad] - [e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Bitlet erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Bitlets hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "bitlet.net" registrerades den 4 juli 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Bitlet Custody Trust Company, LLC” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Nya Zeeland men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Bitlet Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget hävdar att det finns i Storbritannien, men jag tvivlar på sanningshalten i denna information. Jag rekommenderar att du är extremt försiktig.

2) Även om företaget påstår sig vara reglerat i Nya Zeeland, finns det en möjlighet att det förfalskar detta påstående för att bygga upp förtroende. Det är viktigt att utreda denna situation ytterligare.

3) Företaget verkar ha en ganska kort historia. Domänen "bitlet.net" registrerades nyligen den 4 juli 2023, vilket tyder på att det är en relativt ny enhet på marknaden.

4) Det finns bevis för att företaget har ett negativt rykte online, med flera kundklagomål. Det är viktigt att ha denna faktor i åtanke när du överväger någon typ av investering med dem.

5) Dessutom har företaget varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FSMA och den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader. Detta väcker allvarliga farhågor om dess säkerhet och tillförlitlighet. Försiktighet rekommenderas när du interagerar med dem.

"För att vara ärlig mot dig, skulle jag inte investera i den här typen av företag eftersom det felaktigt nämner att de är reglerade i Nya Zeeland. Dessutom hävdar han att han tillhör ett företag som heter Bitlet Custody Trust Company, LLC, som verkar vara en fiktiv enhet. Ärligt talat kan jag inte rekommendera ett företag med den här typen av metoder."


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Bitlet?:

Bitletanalys avslöjar ett antal VARNINGAR som investerare måste ta hänsyn till. De NYLIGEN skapandet av domänen väcker frågor om BANA av företaget på marknaden. Förutom FRÅNVARO information om dess reglering och bristen på transparens i ägarnas identitet väcker farhågor om dess legitimitet.

Efter en grundlig analys, en serie av SLUTSATSER kritik. Även om företaget hävdar sin plats i Storbritannien, finns det tvivel om VERACITY av denna information. Regleringens uttalande i Nya Zeeland kan vara falskt, vilket kräver ytterligare utredning. De KORT Företagets meritlista är också en anledning till oro eftersom det tyder på bristande erfarenhet på marknaden.

Dessutom bekräftar flera kundklagomål och klagomål till finansiella tillsynsmyndigheter som FSMA och den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader bristen på PÅLITLIGHET y SÄKERHET av Bitlet. HAN REKOMMENDERAR Investerare uppmanas att iaktta största försiktighet innan de överväger någon typ av investering med detta företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FSMA, den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader, har fördömt Bitlet.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Bitlet:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Bitlet:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Bitlet?

Bitlet är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Bitlet en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Bitlet pålitlig?

Bitlet är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Bitlet?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (302 röster)

2 kommentarer om «ÄR Bitlet PÅTROLIG? Åsikter»

 1. Lurad svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Scammed, Bitlet är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *