✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR BitKapital PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera BitKapital. Är CFD- och ETF-mäklaren BitKapital (med bitkapital.io hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att BitKapital är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetOnline Cloud LTD
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+442086381300
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidabitkapital.io
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
FöretagstypCFD- och ETF-mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+442086381300


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som BitKapital erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Básico $5000
silver$10000
Guld$25000
Platina$100000
Diamante$1000000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

BitKapitals webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “bitkapital.io” registrerades den 12 oktober 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta “Online Cloud LTD” i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐BitKapital OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “bitkapital.io” registrerades den 12 oktober 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FMA, österrikiska finansmarknadsmyndigheten. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Han nämner att tillhöra ett företag Online Cloud LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM BitKapital?:

BitKapital, en investeringsplattform, väcker flera viktiga frågor som investerare bör vara medvetna om innan de betraktar det som ett genomförbart alternativ. För det första verkar informationen från BitKapital angående dess plats i Storbritannien och dess påstådda koppling till Online Cloud LTD vara falsk, vilket väcker frågor om plattformens och dess verksamhets legitimitet. Dessutom är bristen på reglering och frånvaron av riktiga data om företaget ytterligare anledningar till oro, eftersom investerare inte har några garantier om skyddet av sina medel eller verksamhetens integritet.

Klagomål och dåliga recensioner från missnöjda kunder som hittats på internet är ett tydligt varningssignal om tillförlitligheten och kvaliteten på de tjänster som BitKapital erbjuder. Den här negativa feedbacken tyder på potentiella problem med plattformen, såsom svårigheter att ta ut pengar, dåligt genomfört handel eller brist på kundsupport, vilket kan resultera i ekonomiska förluster för investerare. Dessutom lägger klagomålet från tillsynsmyndigheten FMA, den österrikiska finansmarknadsmyndigheten, ytterligare ett lager av oro över BitKapitals laglighet och regelefterlevnad.

I en alltmer komplex och riskfylld finansiell miljö är det viktigt att investerare utövar noggrann due diligence när de väljer en investeringsplattform. Det rekommenderas starkt att undvika handel med plattformar som visar varningssignaler som de som ses på BitKapital, och istället leta efter säkrare och reglerade alternativ som ger transparens, skydd av fonder och en pålitlig meritlista inom finansbranschen.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la FMA, Österrikes finansmarknadsmyndighet, har fördömt BitKapital.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN BitKapital:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING BitKapital:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är BitKapital?

BitKapital är en investeringsmäklare som är specialiserad på CFD:er (Contracts for Difference) och ETF:er (Exchange Traded Funds).

Är BitKapital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är BitKapital pålitlig?

BitKapital är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från BitKapital?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (387 röster)

2 kommentarer om «ÄR BitKapital PÅlitlig? Åsikter»

 1. James svar

  Detta företag kommer inte att få dina pengar tillbaka. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej James, BitKapital är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de bör aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *