✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Bitcoin Bank PÅlitlig? Åsikter

Vi kommer att analysera Bitcoin Bank i denna recension. Är OCMs kryptovalutamäklare (med omega-cm.net-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos dem? Vi kommer att granska alla detaljer.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Bitcoin Bank är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 2 september 2022 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🌐 Hemsidathe-bitcoin-bank.com
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Bitcoin Bank erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Bitcoin Banks webbplats
 • Webbplatsen ger inte information om dess ägande, vilket återspeglar bristande transparens i viktig data. 🚩
 • När det gäller webbplatsens ålder registrerades domänen "the-bitcoin-bank.com" den 2 september 2022, vilket indikerar att den är relativt ny. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐Bitcoin Bank OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget avslöjar inte sin plats, vilket väcker frågor om dess transparens och säkerhet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Med tanke på att domänen "the-bitcoin-bank.com" registrerades i september 2022, verkar det vara ett relativt nytt företag på marknaden.

4) Det finns många kundklagomål på internet, vilket tyder på ett dåligt rykte för företaget

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): AMF, franska finansmyndigheten. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Bitcoin Bank?:

Bitcoin Bank höjer allvarliga farhågor för alla potentiella investerare från början. Avsaknaden av öppenhet är uppenbart eftersom webbplatsen inte ger information om dess propiedad. Dessutom hans tjänstgöringstid online, med en domänregistrering som går tillbaka till september 2022, indikerar att det är det relativt ny på marknaden.

La avsaknad av regleringsdetaljer är ett annat oroande tecken. Företaget nämner inte någon typ av reglering, vilket tyder på att det skulle kunna fungera som en oreglerad enhet. Denna brist på tillsyn ökar avsevärt risker associerade med någon transaktion med dem.

När vi går djupare in i analysen ökar varningssignalerna bara. De dåligt rykte på nätet, stöds av många klagomål av kunder, är en stark indikation på problem med kvaliteten på den erbjudna tjänsten. Dessutom klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex AMF ytterligare markera brist på säkerhet och detta företags tillförlitlighet. Kort sagt, investerare måste utöva en extrem försiktighet när man överväger någon typ av transaktion med Bitcoin Bank.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la AMF, franska finansmyndigheten, har fördömt Bitcoin Bank.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Bitcoin Bank:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Bitcoin Bank:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Bitcoin Bank?

Bitcoin Bank är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Bitcoin Bank en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Bitcoin Bank pålitlig?

Bitcoin Bank är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Bitcoin Bank?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (177 röster)

2 kommentarer om «ÄR Bitcoin Bank PÅlitlig? Åsikter»

 1. jacqueline svar

  Det här företaget är en bluff. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jacqueline, Bitcoin Bank är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *