✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Bitboter PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Bitboter. Är Bitboters kryptovalutamäklare (med webbplatsen bitboter.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Bitboter är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
FöretagstypKryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 3 januari 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidabitboter.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon071311279966
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

071311279966


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Bitboter erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Bitboters webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "bitboter.com" registrerades den 3 januari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐Bitboters Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget säger sig vara lokaliserat i Tyskland, men verkar försöka vilseleda om dess verkliga plats. Jag rekommenderar att du är extremt försiktig.

2) Bolaget nämner inga föreskrifter eller något om dess regulatoriska status. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Företaget verkar ha väldigt liten ålder eller historia. Som jag sa till dig kunde jag verifiera att domänen "bitboter.com" registrerades den 3 januari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat och nämner inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Bitboter?:

Bitboter är ett företag som säger sig vara beläget i Tyskland, men det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i detta uttalande. 🚩 Jag rekommenderar att du är extremt försiktig, eftersom det verkar som att han kan försöka lura om sin verkliga plats.

Bolaget nämner inga FÖRORDNING Det ger inte heller information om dess tillsynsstatus, vilket indikerar att det är ett företag INTE REGLERAD. Detta faktum ökar avsevärt riskerna för investerare. Dessutom har företaget väldigt lite ANTIK eller bana, med tanke på att domänen "bitboter.com" registrerades den 3 januari 2023, vilket tyder på att den är mycket ny.

Bitboter har samlat på sig en DÅLIGT RYKTE på internet, med många kundklagomål som tyder på allvarliga problem i tillhandahållandet av deras tjänster. Vidare har företaget fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex BaFin (Federal Superintendency of Financial Supervision), vilket ytterligare understryker bristen på SÄKERHET y PÅLITLIGHET av företaget. Det är viktigt att vara extremt försiktig när man överväger alla typer av relationer med Bitboter. 🚨


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt Bitboter.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Bitboter:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Bitboter:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Bitboter?

Bitboter är en investeringsmäklare för kryptovaluta som använder en automatiserad kryptohandelsbot.

Är Bitboter en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Bitboter pålitlig?

Bitboter är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Bitboter?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (252 röster)

2 kommentarer om «ÄR Bitboter PÅlitlig? Åsikter»

 1. Leo svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, Bitboter är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *