✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Bitasset PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Bitasset. Är mäklare av kryptovaluta, valuta, råvaror, fastigheter och råvaror Bitasset (med webbplats bitassetz.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Bitasset är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypmäklare av kryptovaluta, valuta, råvaror, fastigheter och råvaror
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 9 november 2022
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidabitassetz.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
[e-postskyddad]
[e-postskyddad]
☎️ Telefon +44 7418 360595 – +1 2015 234346
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa, Mastercard, Neteller och Skrill

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

 +44 7418 360595 – +1 2015 234346


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Bitasset erbjuder; De är uppdelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDPLAN $100 
STANDARDPLAN$1,000 
PREMIUMPLAN$5,000 
ULTIMAT PLAN$18,000 
LIVSTIDSPLAN$500 


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Bitasset-webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "bitassetz.com" registrerades den 9 november 2022.
 • Bristen på transparens när det gäller ägandet av webbplatsen är uppenbar, eftersom det inte nämns vem som äger den. Denna otydlighet i viktiga data är oroande och kan skapa misstro bland potentiella investerare. 🚩
 • Som tidigare nämnts hänvisar bolaget inte till sin reglering, vilket kan tyda på att det verkar utan att omfattas av något regelverk. Denna brist på reglering väcker frågor om säkerheten och lagligheten i Bitassetz verksamhet. 🚩

⭐ Bitasset OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

2) Utelämnandet av uppgifter om företagets registrerade plats är ett betydande bekymmer.

3) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

6) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt. Det nämns att generera upp till 100 % vinst efter 3 månader.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Bitasset?:

Bitasset, en mäklare som förmodligen verkar från USA, väcker betydande oro på grund av sin brist på transparens och säkerhet för investerare. Utelämnandet av information om din faktiska plats är en oroande faktor som kan tyda på ett försök att lura kunder. Denna brist på tydlighet väcker ALLVARLIGA TVIVEL om företagets trovärdighet och föreslår extrem försiktighet när man överväger interaktion med det.

Dessutom förstärker bristen på detaljer om regleringen av Bitasset uppfattningen att det är ett OREGULERAT bolag, vilket ökar riskerna för investerare genom att inte ha ordentligt regulatoriskt skydd. Denna brist på reglering är en röd flagga om investeringssäkerhet och skydd av klientmedel.

Bitassets negativa rykte på Internet, vilket bevisas av otaliga kundklagomål, med stöd av klagomål till finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV, understryker behovet av att utöva EXTREMT FÖRSIKTIGHET när man överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag. Det överdrivna löftet om att generera upp till 100 % vinst efter 3 månader väcker ännu fler misstankar om Bitassets trovärdighet och transparens.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har sagt upp Bitasset.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Bitasset:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Bitasset:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Bitasset?

Bitasset är en investeringsmäklare som täcker ett brett utbud av finansiella tillgångar, inklusive valuta, råvaror, fastigheter och råvaror.

Är Bitasset en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Bitasset pålitligt?

Bitasset är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Bitasset?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (386 röster)

2 kommentarer om «ÄR Bitasset PÅlitlig? Åsikter»

 1. Noah svar

  Det här företaget ÄR BLUFF!!!. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Noah, Bitasset är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *