Binance anpassar sig till brittiska regler

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Binance anpassar verksamheten för att följa nya brittiska regler

Binance, den globala kryptovalutabörsjätten, har meddelat betydande förändringar i sin verksamhet för att anpassa sig till de senaste finansiella reglerna i Storbritannien. I ett uttalande publicerat på sin officiella blogg har Binance avslöjat sin nya exklusiva domän för brittiska användare som en del av dess ansträngningar att följa riktlinjerna som fastställts av den brittiska finansmyndigheten (FCA).

Binance anpassar sig till Storbritanniens finansiella regler

Binances uttalande bekräftar att den nya brittiska domänen kommer att användas för att erbjuda lokala återförsäljare ett specifikt urval av tillåtna produkter och tjänster i enlighet med landets senaste regler. Detta kommer att inkludera spot- och marginalhandel med kryptovaluta, Binance Pay, marknadsplatsen för icke-fungibla token (NFT), utlåning och andra relaterade tjänster. Vissa tjänster kommer dock att stängas av, såsom remissbonusar, forskning och akademi, och presentkort för brittiska kunder, från och med denna månad.

OKX och andra börser implementerar också ändringar

Binance är inte den enda kryptovalutaplattformen som har tvingats göra justeringar av sin verksamhet på grund av nya brittiska regler. OKX, en annan stor digital valutabörs, har också meddelat "betydande förändringar" i sitt tillgångserbjudande och har införlivat riskvarningar i sitt gränssnitt för att följa de senaste reglerna. Dessa varningar belyser riskerna med att investera i kryptovalutor och understryker vikten av att vara beredd att förlora din investering.

FCA uppdaterar sin lista över obehöriga företag

När nya regler för finansiell marknadsföring träder i kraft i Storbritannien har Financial Conduct Authority arbetat med att uppdatera sin varningslista över icke-auktoriserade företag. Denna lista är avsedd att varna investerare om investeringsbolag och webbplatser att undvika. Nyligen lades mer än 140 enheter till denna lista, inklusive välkända kryptovalutabörser som HTX (tidigare Huobi) och KuCoin. FCA betonar att de flesta finansiella företag i Storbritannien måste vara auktoriserade eller registrerade av dem, och fortsätter att varna för företag som verkar utan deras tillstånd.

Om du är intresserad av att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna angående dessa regler och kryptovalutornas värld, se till att följa oss på våra sociala nätverk. Vi inbjuder dig att besöka vår blogg och gå med i vår community Facebook, Twitter y LinkedIn för att få uppdaterad förstahandsinformation. missa inte nyheterna!

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *