✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

Billdreams åsikt

Åsikter och information om mäklaren Billdreams

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Billdreams-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Billdreams är en valutamäklare.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det. Även om han nämner att använda plattformen iMarketsLive.

Billdreams är baserat i: Barcelona, ​​Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Billdreams är: en oreglerad mäklare.

Billdreams webbplats
Billdreams webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Billdreams erbjuder. När det gäller Billdreams noterar vi att det inte erbjuder information om huruvida det har olika kontotyper eller inte.
kräva pengar med minåterbetalning

Plattformarna som används för handel är: iMarketsLive-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: för sanningen är att den inte tillhandahåller information eller verktyg för näringsidkaren.  

 

Funktioner hos Billdreams-mäklaren

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer:Ej tillhandahållen

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: billdreams.net

Klargörande: Billdreams-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Billdreams betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att vi föreslår försiktighet. Varför? Även om vi inte har hittat negativa kommentarer om mäklaren är den en oreglerad mäklare, har inte relevant information och använder (uppenbarligen) iMarketsLive-plattformen. Här kan du också läsa en iMarketsLive-recension.  

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av billdreams? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

En kommentar till «Billdreams - billdreams.net»

  1. Ian bravo svar

    du måste ägna sidan lite mer och läsa den för att inse att BillDreams inte är en mäklare, om inte en sammanslutning av valutainvesterare, människor som lär sig av Imarkets live.
    Ingenstans hänvisar det till detta som en mäklare eftersom det inte hanterar någons pengar, det rekommenderar bara vissa mäklare som tradesway och det internationella kontot Skrill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *