✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Best Investor Fx PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Best Investor Fx ¿Är Best Investor Fx-mäklare (även känd som bestinvestorfx.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Best Investor Fx är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetUNITED CAPITAL GROUP LTD
🌍 AdressBrittiska Jungfruöarna
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+52 555 907 4721
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidabestinvestorfx.com
💬 ChatJa
FöretagstypForex och CFD

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+52 555 907 4721


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys om de kontotyper som Best Investor Fx erbjuder; är uppdelade på 3 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande konto$100
Standardkonto$500
Professionellt konto$5000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Bästa Investor Fx-webbplatsen
Bästa Investor Fx-webbplatsen

När vi analyserar Best Investor Fx-webbplatsen kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

1) Om det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: det är på en mycket osäker plats, var mycket försiktig!


⭐ Recension av bästa investerarvaluta:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är beläget på en osäker plats

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

Bästa Investor Fx Review

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Best Investor Fx är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har stött på olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Best Investor Fx. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Best Investor Fx? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att också lämna din åsikt!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering oktober – 2022: vi har fått många negativa meddelanden om Best Investor Fx

2) Uppdatering oktober 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital

3) Uppdatering mars 2022: la CNMV, finanstillsynsmyndighet i Spanien, har fördömt Best Investor Fx.

 4) Uppdatering oktober 2022: Best Investor Fx är kopplad till mäklaren HorizonFX Pro, bedräglig mäklare med ett mycket dåligt rykte och många klagomål från tillsynsmyndigheter. Vi föreslår extrem försiktighet.

5) Uppdatering oktober 2022: Enligt meddelanden från tidigare anställda finns mäklarkontoren i “Framför Mexibus, Parque Hundido 8:e våningen – 03720 Mexico City, CDMX, Mexiko

6) Uppdatering oktober 2022: Enligt meddelanden från tidigare anställda är mäklarens direktör en colombiansk kvinna som heter Karen Castillo


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Best Investor Fx:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Bästa investerarvaluta:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är bästa investerarvaluta?

Best Investor Fx är ett företag av Forex och CFD

Är Best Investor Fx en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Best Investor Fx pålitlig?

Best Investor Fx är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Best Investor Fx?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Best Investor Fx?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Best Investor Fx är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (31 röster)

11 kommentarer om «ÄR Best Investor Fx PÅlitlig? Åsikter»

 1. Yolanda svar

  Handla med Best InvestorFx. Den 21 maj/maj.
  Till en början var det samarbete och viss tillit. Sedan efter 2 månader bytte de och bytte sin licensierade "rådgivare", eftersom de som talar är mexikaner. (En grupp tjuvar).
  Jag investerade en betydande summa. De begär och insisterar på att du ska investera mer. Jag har begärt att få tillbaka mina investerade pengar och det har inte varit möjligt. Jag går in i min profil och det tillåter inte. Det är blockerat. I maj dök andra "licenciados" upp igen som kunde dra den kapital som nämner MetaQuotes-plattformen som tar kontroll över Best Investor säger de. De begärde uppgifter och begärde också att de skulle överlämna 19 % för att utföra nämnda åtgärd. Det gjorde jag uppenbarligen inte.
  Alltid insisterande. Även mina pengar är undanhållna. Jag citerar följande namn och telefonnummer:
  +52 5559074721 Santiago Moret
  14708943572
  +52 5633409369 Nohemi Contreras
  +52 5599994010
  +52 9382000007
  +52 5523279220 Natalia Vega
  Var kan jag anmäla?
  Vem kan spåra dessa siffror?
  Tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yolanda, den här mäklaren ringde Bästa investerare Fx är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Best Investor Fx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Luisa svar

  I april blev jag kontaktad av den förmodade investeringsfonden Best Investor FX, jag startade processen med en person som heter Oscar Mondragón som kontaktade mig på telefonnummer 5633417337, som sa att han var rådgivare till MT5-plattformen, han förklarade för mig att den minsta investeringen var 200 dollar och om jag skötte kontot skulle jag göra det med hjälp av en rådgivare och de skulle bara debitera mig 10% av vinsten och om de hanterade mitt konto skulle de debitera mig 15%, senare överförde han mig till en annan person som sa att han hette Gerardo Torres med ett telefonnummer 5545199382 och han gav mig exakta instruktioner för att göra insättningen hos vilken jag bestämde mig för att öppna ett konto, gjorde jag insättningen på 200 dollar som gjordes i två omgångar, först för en dollar ($ 21.00 pesos) för att se till att om de såg reflekteras på kontot när de argumenterar och hur jag bekräftar mitt tillgängliga saldo vid den tiden, satte jag in resten ($ 4,079.00 XNUMX pesos).

  Nästa dag kontaktar en kvinna som säger att hon heter Paulina Campos och är från MT5-plattformen, telefonnummer 5627920185 och som sägs vara från valideringsområdet, och ber mig om mina personliga dokument: INE och en selfie som visar min identifiering och en blad med mitt namn och datumet den 27 april innevarande år. Han skickade mig det undertecknade PDF-kontraktet så att jag kunde sätta min signatur i utrymmet för investeraren.

  Samma dag, lite senare, kontaktade en person som sa att han hette Dicarlo Montenegro mig med ett telefonnummer 5627935333, som sa att han skulle vara min rådgivare, att han skulle vägleda mig och lära mig hur man gör investeringarna, för som vi skulle börja med valutahandel. Nästa dag ringde han mig och började förklara vilka typer av marknader och hur det fungerar, så vi arbetade i några dagar. Sedan erbjöd han mig portföljer med större investeringsbelopp, från $3000 XNUMX utan investeringsgräns.

  Jag höll inte med eftersom jag inte såg panoramat tydligt, eftersom de under tiden bytte vår plattform från MT4 till MT5 med ett annat mjukvarunamn, kallat SADAFOftware-LiveLiquidity1 och när jag bad om mer information om företaget tog det tid att ge det till mig och gav mig ett annat namn nu var de inte längre Best Investor FX, nu heter de Horizon FX Pro. Inför den här situationen började jag begära uttag av pengar och jag har begärt dem i en vecka och de berättar bara för mig att de inte har tid och de kan bara göra dem genom Bitso.

  Varför tillåter MT4-plattformen dem att handla? Jag förstår inte

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luisa, utmärkt presentation av ditt fall! Den här mäklaren ringde Bästa investerare Fx är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Best Investor Fx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. Ben svar

  Hej, jag har ett problem, jag är intresserad av att göra ett krav, var kan jag göra det? Mitt fall är att de erbjöd mig en kredit på 1000 USD till min metatrader5 och jag vill veta om det är sant att de kan stämma mig genom en rättslig process för att inte returnera den krediten? Snälla jag behöver hjälp om de kan skada oss för det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ben, de kommer inte att stämma dig, de är bedragare, de försöker psykologiskt pressa dig att skicka dem mer pengar, fall inte för det spelet, de är experter på att hota och manipulera, de är skrupelfria människor, men de kommer aldrig att stämma dig, kom ihåg vilka som är dedikerade till att lura folk, jag tror inte de gillar att vara i domstol på något sätt... Betala dem ingenting!!!

   Hälsningar.

 4. mario z svar

  Var väldigt försiktig med det här företaget, de hakar på dig och ser bra rörelser i applikationen meta trader 5. Jag har för närvarande 13 tusen dlls som jag hade försökt ta ut i 3 dagar tills jag var helt trött, jag tog till bankerna och condusef

  Deras kontrakt är inkonsekventa och de ber dig om mer pengar varje gång, jag föll

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mario, den här mäklaren ringde Bästa investerare Fx är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Best Investor Fx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 5. Caroline svar

  Jag skulle vilja veta om Best Investor FX LLC är pålitlig? De använder MT5 och jag har pengar där

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Caroline, den här mäklaren ringde Bästa investerare Fx är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Best Investor Fx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *