✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Bellevue Pacific recension

⭐ Åsikter och information om Bellevue Pacific-mäklaren ⭐

¿Är Bellevue Pacific-mäklaren (även känd som bellevuepacificpty.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Bellevue Pacific pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Bellevue Pacific? Bellevue Pacific är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Bellevue Pacific Pty Ltd.

✔️ Var är den baserad? Bellevue Pacific är baserat i: Australien, Tyskland, Ryssland, Kina, Schweiz och Kanada, men eftersom det inte har någon reglering eller registrering i något av dessa länder tror vi att det är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Bellevue Pacific-mäklaren nämner inte att han är reglerad.

Bellevue Pacific webbplats
Bellevue Pacific webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bellevue Pacific erbjuder. När det gäller Bellevue Pacific ser vi inte att det erbjuder olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att vara: nämns inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Bellevue Pacific erbjuder, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Bellevue Pacific-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: Australien +61 402 336 228 | Tyskland, Ryssland, Kina och Schweiz +41 565087269 | Kanada +1 6048009679

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: bellevuepacificpty.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Bellevue Pacific Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga plats å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Bellevue Stilla havet vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Bellevue Pacific säkert? Hur pålitlig är Bellevue Pacific? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Bellevue Pacific.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bellevue Stilla havet? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

10 kommentarer om «Bellevue Pacific – bellevuepacificpty.com»

 1. Raul salazar svar

  Hehehe.

  Alla fall är samma som mina.
  De var också otrogna mot mig.

  När det var på 3.700 1.000 dollar enligt dessa skurkar efter att ha investerat XNUMX XNUMX.
  Jag bad om att få dra tillbaka de 1.000 XNUMX och de började kringgå begäran.

  I en rörelse enligt dem lämnades den med ett negativt saldo på 75 dollar.

  De är bedragare.

  Jag fick äntligen PayPal för att få tillbaka 800 $.

  Kursen om hur man blir bestulen kostade mig intet ont anande 200 dollar som dessa skurkar tog.

  Var försiktig med dessa herrar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Raul, ja lyckligtvis returnerar PAYPAL normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, allt är ett upplägg. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en bluff, har många investerare stämt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Oscar Hurtado svar

  Jag föll också in i denna stöld, jag gjorde en investering på $1000 USD i februari och under två månader tjänade jag bra utdelning tills jag nådde $3600 USD i maj när jag ville ta ut en del, jag skickade många meddelanden via WhatsApp och via e-post men ingen svarade mig, bara personen som investerade ringde mig för att be om samtycke och göra investeringen, men i den sista transaktionen säger de att jag förlorade allt jag hade på kontot och att de behövde göra en annan transaktion genom ett lån som de själva gjort så att återställa det jag förlorade, men innan det hände hade jag kontrollerat statusen på mitt konto och från $3600 USD hade det gått upp till $7500 och efter några timmar hade det gått ner till 6200, så jag tog en skärmdump för att ha bevis, och till slut var det $4741, de sa att lånet de gjorde var $3397USD så jag sa till dem att det jag hade på kontot skulle debiteras och att jag fortfarande skulle ha det jag hade investerat för att ta ut det men de sa till mig att det inte är möjligt, jag måste betala dessa $3397 och låta dem fortsätta att investera eftersom de pengarna inte kan tas ut. Efter det fortsatte de att ringa mig för att berätta att jag var tvungen att betala det lånet och hotade mig att de skulle stämma mig för att betala det, som jag sa till dem att de redan hade stulit 1000 dollar från mig och att jag inte skulle ge dem en peso till och jag skickade dem bilderna på kontoutdraget innan förlusten och de sa att det hade varit ett systemfel.
  DÄRFÖR SÄGER JAG DET ÄR EN BEDRÄGERISK SIDAN SOM SPECIALISERAS PÅ ATT STÄLNA FRÅN FOLK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oscar, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, allt är ett upplägg. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en bluff, har många investerare stämt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. Rogerio A. svar

  Hej, mitt fall liknar Cesars. I princip ringde de mig och erbjöd mig en superbra veckoavkastning, i vissa fall upp till 40 % per vecka. De bad mig om en första 1,000 2,200 som ett test så att jag kunde se hur kontot gick, vilket av uppenbara bluffskäl gick extremt bra och nådde $2,850 20,000 dollar under den första månaden. Sedan sa de till mig om jag ville delta i en ny investering som var grupp och lovade bättre avkastning men han var tvungen att sätta in 24,000 1,000 $ mer än med den inkomst han redan hade plus det där extra bidraget, kontot skulle växa till cirka 2,852 XNUMX $ och därifrån skulle han kunna ta ut. För att inte förlänga historien när jag redan hade spenderat investeringen och kontot var runt XNUMX XNUMX, gick jag in i en operation där jag förlorade allt precis som Cesar, från och med då erbjöd rådgivaren mig alternativet att de skulle lägga pengarna Att fortsätta verksamheten och få tillbaka mina pengar skulle vara att skicka mig en rapport om vad som hände, nämnda rapport kom aldrig fram och den förmodade rådgivarens (Mario) nummer var inte längre giltigt och jag hörde aldrig från dem igen. Jag gjorde mina betalningar via PayPal som skickades till en adress i Mexiko (de var i Australien), med PayPal lyckades jag bara få tillbaka de första XNUMX XNUMX och de XNUMX XNUMX angav att de inte kunde hjälpa mig eftersom jag hade accepterat att ha fått tjänsten.
  Jag ringde numren via Skype eftersom de hade blockerat mitt samtal från min mobiltelefon och fasta nummer (jag vet inte hur) men det var då jag bekräftade det sedan en person svarade och sa till mig att det inte var första gången detta hade hände. Jag indikerade allt detta för PayPal men det var fortfarande inte möjligt att få tillbaka den andra delen av pengarna.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rogelio, berätta för dem att du inte fick tjänsten och att de är en bluff, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, allt är ett setup. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en bluff, har många investerare stämt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • cristina svar

   God eftermiddag Rogelio,

   Vi investerade också i detta Bellevue Pacific, men när de bad oss ​​om mer pengar för den gruppaktiviteten sa vi nej. Men jag ville fråga dig hur man får tillbaka pengarna via PayPal?

   • palitligvalutamaklare.com

    Hej Cristina, berätta för dem att du inte fick tjänsten och att de är en bluff, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, allt är ett setup. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en bluff, har många investerare stämt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

    Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

    Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

    Hälsningar.

 4. Cesar Tume svar

  Hej, mitt fall med dessa herrar var väldigt konstigt.
  Vi började i slutet av oktober 2020. Min initiala investering var 1000 3 USD. Kontot gick väldigt bra, det var redan runt XNUMXK på några månader och eftersom det gick bra och jag skulle behöva en större summa bestämde jag mig för att investera lite mer så att det skulle fördubblas igen om ett par månader .

  När jag hade cirka 10 XNUMX på mitt konto begärde jag uttag av pengarna. De sa till mig att den ansvarige skulle kontakta mig men så länge det fortsätter att "fungera", så gjorde jag en transaktion med dem och av en "slump" gick ALL kapital förlorat.

  Innan jag fortsätter, säger jag till dig att sättet de fungerar är genom ett samtal där de ger dig detaljerna om operationen och de spelar in dig och indikerar att du ger dem ditt godkännande att arbeta.

  För att fortsätta med historien ringde de mig igen och indikerade att ASIC granskade fallet eftersom denna förlust var ett mycket isolerat fall på grund av amerikanska politiska frågor och att de skulle täcka 80 % och jag skulle behöva sätta in resten för att komma in i ”återhämtningsplan” och att dessa pengar skulle återvinnas med vinsten och en del av deras provisioner.

  Allt gick bra men jag var mer försiktig och räknade på egen hand. När, enligt mina beräkningar, allt redan hade återställts (jag var bara tvungen att ange deras provision för återvinningen) begärde jag den uppdaterade rapporten eftersom jag skulle behöva göra ett partiellt uttag. Återigen, samma dag, i en av operationerna som genomfördes, förlorades allt kapital på mitt konto igen.

  De kontaktar mig igen för att berätta att denna gång kommer finansieringen bara att vara 60% och jag ska sätta in resten. För detta bad jag dem först och främst att meddela mig alla detaljer om förlustoperationen samt betalningsmöjligheter eftersom jag inte hade mer kapital, eftersom jag hade vad de hade lovat att "återhämta sig".

  Till slut slutade både analytikern och insamlingsansvarig att svara mig. Jag har tagit upp mitt klagomål till ASIC och fortsätter att se fler sätt att framföra mitt klagomål.

  Det enda jag lyckades göra var att återställa en av betalningarna jag gjorde via PAYPAL, tyvärr gjordes de andra betalningarna till ett bankkonto i mitt land.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cesar, den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en bluff, har många investerare stämt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *