✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

B-Profit Invest yttrande

Yttranden och information om mäklaren B-Profit Invest

¿Det är mäklaren B-Profit Invest (även känd som b-profitinvest.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

B-Profit Invest-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

B-Profit Invest bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om regleringmäklaren B-Profit Invest nämner ingenting om att vara reglerad, B-Profit Invest är en oreglerad mäklare.

B-Profit Invest webbplats
B-Profit Invest webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som B-Profit Invest erbjuder. När det gäller B-Profit Invest noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper:

planen 1: minsta initiala insättning på $1.000, Jag ackumulerar 0.5 per timme (144% på 72 timmar)

planen 2: minsta initiala insättning på $5.000, Jag ackumulerar 0.625 per timme (150% på 7 dagar)

planen 3: minsta initiala insättning på $10.000, periodisering i slutet, (500% på 30 dagar)

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

Plattformarna som används för att driva är: egen plattform (B-Profit Invest)

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som B-Profit Invest erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram , ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

B-Profit Invest-funktioner

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: b-profitinvest.com

Klargörande: Investeringsföretaget B-Profit Invest arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

B-Profit Invest värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och den döljer viktiga uppgifter såsom placeringen av huvudkontoret och till vilket företag det tillhör, det är ett mycket icke-transparent företag; Vi märkte också att de erbjuder löjligt höga avkastningar på mycket kort tid. När vi letade efter information och andra recensioner om B-Profit Invest hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av B-Profit Invest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer på “B-Profit Invest – b-profitinvest.com"

 1. esme svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Esme, B-Profit Invest är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *