✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Axia PÅLITLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Axia. Är Axia-mäklaren (med webbplatsen axiainvestments.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Axia är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetSmarttool Trading SC Limited
🌍 AdressAv. Nuevo León 250, kod 2, Hippodromen, Cuauhtémoc,
06100 Mexico City, CDMX; våning 5, 9 och 11
📄 registreringSD034
🛡️ RegelsmärtaFSA (Seychellerna)
☎️ Telefon+ 357 24020172, + 357 25262835
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaaxiainvestments.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmedelKreditkort, Skrill, Neteller, kryptovalutor
FöretagstypInvesteringar i valuta, index, CFD:er,
råvaror, aktier och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+357 24020172

+357 25262835


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer som Axia erbjuder; De är indelade i 5 planer eller kontotyper. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Bronskonto $500
Silverkonto $5,000
Guldkonto$10,000
Platinakonto$25,000
Diamantkonto$250,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Axias hemsida

1) Webbplatsens ålder: domänen “axiainvestments.com” registrerades den 27 mars 2019. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Företaget nämner att vara reglerad, men finansmyndigheten är mycket opålitlig. Var väldigt försiktig. 🚩

3) Utöver all denna data nämner företaget att vara beläget i Mexiko, men nämner inte någon typ av reglering i detta land, vilket får oss att tro att dess placering kanske är falsk. 🚩


⭐ Axias RECENSION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att vara beläget i Mexiko, men kan försöka vilseleda om dess plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget har en mycket osäker regulator. Jag rekommenderar inte att lita på företaget.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “axiainvestments.com” registrerades den 27 mars 2019. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

Axia handel

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns mycket osäkra regleringar. De har liten anciennitet och dåligt rykte. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”

⭐ Axia Videorecension:


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Axia?:

Axias påstående om dess reglering i ett annat land än dess faktiska läge väcker allvarliga farhågor om transparensen av den information som tillhandahålls. Reglering i osäkra jurisdiktioner ökar riskerna för investerare, eftersom starka finansiella regleringar är avgörande för att säkerställa säkra och lagliga transaktioner. Dessutom understryker Axias negativa rykte och korta historia som finansinstitut behovet av försiktighet när man överväger någon typ av finansiell relation med plattformen.

Kombinationen av tvivelaktig reglering, osäker plats och brist på etablerat rykte understryker vikten av att tänka två gånger innan du gör affärer med Axia. Att investera är ett seriöst beslut, och att välja plattformar med robust reglering, transparent plats och en positiv meritlista är avgörande för att minska risker och säkerställa en säker och pålitlig ekonomisk upplevelse.

📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Maj 2023: Enligt mottagna meddelanden, den verkliga platsen för Axia är "Av. Nuevo León 250, kod 2, Hipódromo, Cuauhtémoc, 06100 Mexico City, CDMX; våning 5, 9 och 11” (de är alla likadana, och på översta våningen har de säljare som utan utbildning utger sig för att vara beredda att sälja lögner till dem).

Mars 2024:  CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Axia 


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Axia:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Axia:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Axia?

Axia är ett investeringsbolag inom valuta, index, CFD:er, råvaror, aktier och kryptovalutor.

Är Axia en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Axia pålitlig?

Axia är ett företag som jag anser är INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Axia?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (20 röster)

62 kommentarer om «ÄR Axia PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Fernando Iglesias svar

  Hej, jag blev lurad av AXIA.TRADE FÖR MER ÄN 212,000 XNUMX MEXIKANSKA PESOS. DE ÄR EN BEDRÄGERI….

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Fernando, vi har fått veta att dina kontor går av Nuevo Leon Metrobus, i Mexico City. Du ska anmäla dig till polisen så snart som möjligt och samla på dig anmälningar så att alla kan gripas.Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. anonym svar

  Hej, jag jobbade i det där "företaget" du ska kliva av tunnelbanebussen Nuevo León, det är något som inte är stabilt alls, det är en bluff enligt hur de tränar dig genom att se filmer som Wolf of Wall Street. Sanningen är, jag var helt omedveten om ämnet, jag förstod inte ens varför film från dag 1 får dig att byta namn de är inte intresserade av ditt riktiga namn och de säger att det är så att du är en annan person och dina familjeproblem påverkar dig inte men inget sånt du skriver inte på ett kontrakt de håller dig stående hela dagen de ger dig dricka alkohol och red bull för att vara aktiv du måste stå och gå hela dagen du har inte restid tills du går till 10 på natten och jobbar från 7:30. Allt är ett bedrägeri, snälla fall inte för det, de får dig bara att sätta in och de följer inte längre upp, det är ett rån. Allt är olagligt, allt har en databas och de markerar hela Latinamerika från Mexiko till Argentina, de tvingar dig att ringa dem varje dag många gånger och ibland säger de till dig i ditt öra vad du ska säga och om kunden inte vill , de hotas att tvinga dem att deponera. .
  Jag jobbade väldigt lite där, bara i fjorton veckor sedan jag behövde pengarna men det är det värsta #jobbet” det fick mig att må dåligt att stjäla från folk, det är därför jag vill att det här ska vara anonymt

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonym, om du är så snäll, kan du berätta den exakta adressen till oss när du går av Nuevo Leon Metrobus, är de i Mexico City? Hjälp alla användare, många kommer att tacka dig. Du ska polisanmäla så snart som möjligt och samla på dig anmälningar så att alla kan gripas.Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. Pedro Santana svar

  Hej, jag börjar med investeringar och jag provar en plattform som heter farallonfx och jag tycker att det är intressant vad du kan berätta om den plattformen.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej, vi skriver en recension om Farallonfx och vad jag ser är den inte tillförlitlig alls, var försiktig, investera inte.

   Hälsningar.

 4. Ivan Medina svar

  TACK VÄLDIGT MYCKET kära, DU FÅR MIG ATT ÅTERHÄLLA MITT KAPITAL! TACK TILL DIG, VERKLIGEN. JAG TACKAR DIG VÄLDIGT MYCKET. HÄLSNINGAR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ivan, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 5. Rosa Maria Olivas svar

  Jag gick in på den här plattformen den 14 juni 2023, först satte jag in $250, de tilldelade mig en finansiell rådgivare som sa till mig att han hette Rafael del Valle, nu tvivlar jag på att de använder deras riktiga namn, jag lät mig få illusionen att jag skulle gå för att tjäna pengar sa de till mig att om jag satte in 1000 dollar så kunde de ge mig en bonus på ytterligare tusen och så satte jag in mer och mer, alltid motiverad av de bonusar de lovade mig och de belopp som jag antogs tjäna, men jag hade aldrig pengarna i mina händer, sedan bytte de min rådgivare, han sa att han hette Luis Zamora, han övertygade mig också att sätta in mer pengar, eftersom om jag inte gjorde det var mitt konto i riskzonen och jag hade redan mycket pengar på spel och för att inte förlora gick jag så långt att jag begärde ett lån från en bank, totalt satte jag in 10,176 XNUMX dollar. De gjorde mig öppna affärer som inte längre gav vinst, och de bad mig hela tiden sätta in mer för att spara kontot. men jag var redan djupt skuldsatt, och så vidare tills kontot var förlorat och de sa till mig att jag var ansvarig för det för det gjorde jag inte. Jag gav dem tillräckligt med stöd, jag gjorde alltid som de sa till mig och till slut bara tvättade sina händer. Jag förlorade allt jag hade och stod kvar med skulder. Väldigt sent insåg jag att de är tjuvar som är mycket välutbildade för att göra sitt jobb BUFFERA OCH BELEDA FOLK.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rosa Maria, vi måste polisanmäla så snart som möjligt och samla på sig klagomål så att de kan gripa dem alla.Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 6. Gerardo Fuentes svar

  Jag heter Gerardo och jag har blivit lurad av Axia TRADE, sedan februari började jag handla med dem och jag har aldrig kunnat ta ut en enda dollar, och så länge ditt konto är bra råder de dig med investeringar som gör att du förlorar pengar, och du kan inte ta ut din vinst eller kapital, eftersom de säger till dig att du har öppen verksamhet och de blockerar ditt uttag, och den sista lögnen är att de fick mig att ta en insättning på USD 5.000 3.000.- för att få kontot försäkrat, något det hände aldrig, för när kontot började ha negativa siffror var kvittot aldrig effektivt och de stängde mitt konto och idag ber de stora feta och rumpan att jag ska sätta in USD 17.950 XNUMX.- för att aktivera kontot, min rådgivare var Hugo Duarte. Det är värt att nämna att jag har dödlig cancer och jag har förlorat inte mindre än XNUMX XNUMX USD, vilket var pengar att betala för min behandling. Ja, det enda jag ber dig om är att du inte låter dig luras av denna skurk och ett träansikte. Det enda de är intresserade av är att få varenda krona från dig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gerardo, vi måste anmäla till polisen så snart som möjligt och samla på sig klagomål så att de alla kan gripas.Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 7. MARIO ROGELIO PÉREZ ACUÑA svar

  AXIA CFD….DET ÄR EN ANDIG BLÄGERI…MYNDIGHETERNA MÅSTE INGRÄPA, FÖR ATT FÅ DET ATT LÄMNA LANDET…TELEFONNUMMER DE RAPPORTERAR PÅ SIN WEBBPLATS…FINNS INTE…AGUASSSSSSS…!!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej MARIO ROGELIO, vi måste anmäla till polisen så snart som möjligt och samla på sig klagomål så att de kan gripa dem alla.Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *