✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

AXES BANK yttrande

Åsikter och information om AXES BANK-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga AXES BANK (även känd som groupaxes.com) mäklare? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

AXES BANK-mäklaren är en mäklare av: Financial Services.

Mäklaren nämner ingå i: AXES BANK SA.

AXES BANK är baserad på: De nämner Tyskland, men denna information är falsk, eftersom den inte är registrerad där.

Om vi ​​pratar om reglering, AXES BANK-mäklaren nämner absolut ingenting om att vara reglerad, AXES BANK är en oreglerad mäklare.

AXES BANK webbplats
AXES BANK webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AXES BANK erbjuder. När det gäller AXES BANK hittade vi ingen information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: de nämner det inte.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som AXES BANK erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Funktioner hos AXES BANK

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: groupaxes.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

AXES BANK värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare, den visar oss inget registreringsnummer som anger dess plats, vid sökning efter information och andra utvärderingar om AXES BANK hittade vi inga recensioner, det verkar vara en okänd och mycket misstänksam mäklare. Däremot har vi fått flera meddelanden från kunder om att AXES BANK samarbetar med B.P. BANK, ett annat olagligt företag.

Uppdatering december 2020: CNMV, spansk finansregulator, har anmält AXES BANK, på grund av bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AXES BANK? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «AXES BANK- groupaxes.com»

 1. chloe svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Chloe, AXES BANK är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *