✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Aventigo PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera Aventigo. Är Aventigo Investment Course and Training (med webbplatsen aventigo.com) verkligen tillförlitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Aventigo är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetStudex Group EOOD
🌍 AdressBulgarien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+35924371682
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaaventigo.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
FöretagstypWebbplats för finansiell utbildning

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+35924371682


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Aventigo erbjuder; De är uppdelade på 4 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
KunskapskontoGratis
Grundläggande konto€249
Progressivt konto€999
Vanguard-konto€2,999

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Aventigos hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”Aventigo.com” registrerades den 25 juli 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Välj här ett av alternativen: Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta ”Studex Group EOOD” i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Bulgarien, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag.🚩

⭐ Aventigo Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Bulgarien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att det är reglerat eller något om dess reglering, men det är inte avslöjande eftersom det är en pedagogisk webbplats.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "aventigo.com" registrerades den 25 juli 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Från den information vi har är företaget kopplat till andra bedrägliga företag.”

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte infoga mig på webbplatsen för finansiell utbildning: Den nämner att tillhöra ett Studex Group EOOD-företag, som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Aventigo?:

Trots att Aventigo presenterar sig som en utbildningsplattform online skapar misstankar kring dess deklarerade plats i Bulgarien osäkerhet om äktheten av informationen som tillhandahålls av företaget. 

Aventigos koppling till ansedda mäklare lägger till ytterligare ett lager av oro. Partnermäklarnas rykte kan ha en direkt inverkan på förtroendet och säkerheten för dem som söker ekonomisk utbildning genom Aventigo.

Med tanke på dessa alarmerande faktorer rekommenderas det starkt att undvika att förlita sig på Aventigo. Otydlighet i platsen, företagets bristande ålder och partnerskap med ansedda mäklare är kritiska indikatorer som tyder på försiktighet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Juni 2023: Det har vi upptäckt Aventigo är relaterad till mäklaren VIRGOBANC.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Aventigo:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Aventigo:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Aventigo?

Aventigo är en webbplats för finansiell utbildning.

Är Aventigo en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Aventigo pålitlig?

Aventigo är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Aventigo?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (106 röster)

4 kommentarer om «ÄR Aventigo PÅlitlig? Åsikter»

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, Aventigo är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 1. Marcus svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcus, Aventigo är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *