✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR AtlasPay LITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera AtlasPay. Är det fonden och valutamäklaren AtlasPay (med webbplatsen atlaspay.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att AtlasPay är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypfond och valutamäklare
🏛 företagetATLASPAY FINANCE LTD
🕑 Webbplatsens ålderDess registreringsdatum var: 30 januari 2005 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressKanada
🌐 Hemsidaatlaspay.com
📧 E-postadress Har inte
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som AtlasPay erbjuder; De är uppdelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDPLAN0
STANDARDPLAN2.99
DELUXE PLAN4.99

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

AtlasPays webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "atlaspay.com" registrerades den 30 januari 2005. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "ATLASPAY FINANCE LTD” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩

⭐ AtlasPay Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företagets anspråk på att vara lokaliserat i Kanada verkar vara tveksamt och kan vara ett försök till bedrägeri. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger denna information.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Företagets ålder eller historia är begränsad. Domänen "atlaspay.com" registrerades den 17 december 2023, vilket indikerar att den är relativt ny på marknaden. Denna brist på erfarenhet kan öka osäkerheten om dess tillförlitlighet.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FINMA, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden. Dessa typer av klagomål tyder på möjliga oegentligheter eller osäkra metoder från företagets sida.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag ATLASPAY FINANCE LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM AtlasPay?:

AtlasPay väcker allvarliga farhågor för potentiella investerare som letar efter säkerhet och tillförlitlighet. Först och främst företagets anspråk på att vara lokaliserat i Kanada verkar vara tveksamt och kan vara ett försök till bedrägeri. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger denna information. Vidare tillhandahåller bolaget inga information om dess reglering, vilket tyder på att det är ett OREGULERAT företag, vilket ger upphov till oro över dess transparens och efterlevnad av regelverk.

En annan störande aspekt är företagets ålder eller historia, vilket är begränsat. Domänen "atlaspay.com" registrerades i januari 2005, vilket indikerar att den är relativt ny på marknaden. Denna brist på erfarenhet kan öka osäkerheten om dess tillförlitlighet. Dessutom, även om webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, kan "ATLASPAY FINANCE LTD" inte hittas i företagets register, vilket tyder på möjligheten att det är ett falskt företag.

Som om det inte vore nog har företaget en mycket negativt rykte på internet, med många kundklagomål som har hittats. Dessutom har det rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FINMA, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, vilket indikerar möjliga oegentligheter eller osäkra metoder från företagets sida. Med tanke på dessa varningsskyltar rekommenderas det starkt extrem försiktighet när man överväger någon typ av interaktion med AtlasPay.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la finma, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, har fördömt AtlasPay.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN AtlasPay:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING AtlasPay:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är AtlasPay?

AtlasPay är en investeringsmäklare inom fonder och valuta.

Är AtlasPay en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är AtlasPay pålitligt?

AtlasPay är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från AtlasPay?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (460 röster)

2 kommentarer om «ÄR AtlasPay LITLIGT? Åsikter»

 1. Tania svar

  Jag har några bekanta som investerar med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tania, AtlasPay är en SCAM, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *