✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Assets-trading.com recension

⭐ Åsikter och information om Assets-trading.com-mäklaren ⭐

¿Är Assets-trading.com-mäklaren verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Assets-trading.com pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Assets-trading.com? Assets-trading.com är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Assets-trading.com är baserat i: den nämner att vara baserad i Storbritannien men är inte registrerad i detta land men vi tror att det är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Assets-trading.com-mäklaren nämner inte att han är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Assets-trading.com webbplats
Assets-trading.com webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Assets-trading.com erbjuder. När det gäller Assets-trading.com märker vi att det har 4 olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Vanligt konto, Ultimate Account och Premium Account.

🔹 Standardkonto: minsta insättning på $100, 10% per timme i 12 timmar, omedelbart uttag.

🔹 Vanligt konto: minsta insättning på $500, 15% per timme i 24 timmar, omedelbart uttag.

🔹 Ultimate konto: minsta insättning på $2500, 20% per timme i 48 timmar, omedelbart uttag.

🔹 Premiumkonto: minsta insättning på $4999, 35% per timme i 24 timmar, omedelbart uttag.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av produkterna som Assets-trading.com erbjuder, vanliga frågor, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Funktioner hos Assets-trading.com ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: assets-trading.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Assets-trading.com betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Asset-trading.com vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Assets-trading.com säkert? Hur pålitlig är Assets-trading.com? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Assets-trading.com.

❗ Actualización de mayo 2024: FCA, Autoridad Financiera del Reino Unido, ha denunciado a Asset-trading.com på grund av bedräglig verksamhet.

???? Link a la advertencia 🚫 en la página oficial de FCA.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Asset-trading.com? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (491 röster)

2 kommentarer om «Asset-trading.com»

 1. kate svar

  De har tagit alla mina pengar, jag letar efter ett sätt att få tillbaka dem men jag vet inte hur jag ska göra.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kate, den här mäklaren ringde Assets-trading.com är en bluff, har många investerare rapporterat Assets-trading.com för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *