✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR AssetivaX PÅlitlig? Åsikter

Det här inlägget kommer att fokusera på AssetivaX granskning. Är AssetivaX kryptovalutamäklare (med omega-cm.net webbplats) ett säkert och pålitligt alternativ? Är det säkert för dig att investera dina pengar i detta företag? Vi kommer att analysera det i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att AssetivaX är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypAktier, index och råvaror CFD-mäklare
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 HemsidaAssetivaX
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 24 december 2023 (mycket nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som AssetivaX erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Aktiva detaljhandelsstandardhandlare-
Professionella handlare-
VIP (Special Client Setup)-
Företagshandlare-


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

AssetivaX webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "AssetivaX" registrerades den 24 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ AssetivaX Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Det finns ingen information om regleringen av företaget eller detaljer om dess tillsynsstatus. Detta tyder på att det skulle kunna fungera utan tillsyn och vara ett oreglerat företag.

2) Företagets ålder eller historia är mycket begränsad. Jag verifierade att domänen "AssetivaX" registrerades den 24 december 2023, vilket indikerar att den är relativt ny på marknaden.

3) Företaget är beläget i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats känd för sin brist på reglering och säkerhet inom finanssektorn.

4) Företagets rykte online är negativt, med många kundklagomål som jag har kunnat hitta.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission), vilket tyder på att det inte följer etablerade regler. Försiktighet rekommenderas när du överväger interaktion med detta företag.

"Ärligt talat skulle jag inte investera i den här enheten: den är inte reglerad och nämner inte dess moderbolag. Ärligt talat kan jag inte rekommendera den här typen av företag.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM AssetivaX?:

AssetivaX väcker flera farhågor för investerare som letar efter säkerhet och tillförlitlighet. Först av allt, bristen på information om dess reglering och dess regulatoriska status tyder på att det skulle kunna fungera utan tillsyn, vilket avsevärt ökar riskerna förknippade med det. Dessutom hans relativt kort historia på marknaden, med en domän registrerad i december 2023, väcker frågor om dess erfarenhet och stabilitet.

En extra röd flagga är dess placering i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats känd för sin brist på reglering och säkerhet inom finanssektorn. Denna plats ökar oro över transparens och laglighet av AssetivaX. Dessutom har företaget genererat en negativt rykte på nätet, med många kundklagomål, som indikerar problem med kvaliteten på deras tjänster eller produkter.

Situationen blir ännu värre när det upptäcks att AssetivaX har varit det fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter, Inklusive CNMV, vilket tyder på att den inte följer fastställda bestämmelser. Med tanke på dessa varningar rekommenderas det starkt extrem försiktighet när man överväger någon typ av interaktion med detta företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt AssetivaX.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN AssetivaX:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA AssetivaX:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är AssetivaX?

AssetivaX är en investeringsmäklare inom aktier, index och råvaru-CFD:er.

Är AssetivaX en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är AssetivaX pålitlig?

AssetivaX är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från AssetivaX?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (219 röster)

2 kommentarer om «ÄR AssetivaX PÅlitlig? Åsikter»

 1. Alexander svar

  Det här företaget är en bluff. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Alejandro, AssetivaX es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *