ASIC: Bryta en kryptovaluta

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Cryptocurrency mining är ett av de mest effektiva sätten att generera kryptovalutor och berika vår plånbok. Detta beror på hur effektivt det är så länge du vet hur du gör det för att generera vinster och få utmärkta belöningar för ditt arbete.

Att bryta en kryptovaluta är en process där vi tar hand om att lösa algoritmer med en speciell dator eller utrustning för att validera block, bygga en större Blockchain och få kryptovalutor som belöning. Ett av sätten att göra det är genom en ASIC, vilket är vad vi kommer att prata om nästa.

✨Vet vad en ASIC är

En ASIC är i grunden en teknisk maskin eller utrustning som är designad enbart och uteslutande för kryptovaluta. Denna utrustning består av alla elektroniska delar och datordelar som är nödvändiga för att utföra denna process, som moderkortet, strömförsörjningen, grafikkort, kylflänsar etc.

Dess mål är att låta oss enkelt bryta en gemensam valuta. Det stämmer, en ASIC är begränsad till att bryta en enda kryptovaluta, eftersom den här utrustningen har ett enda algoritmspråk. Om det till exempel är för Bitcoin körs endast SHA-256 och om det är för Litecoin, kör det bara Scrypt.

ASIC

✨ Hur bestämmer jag lönsamheten för en ASIC?

Lönsamheten för en ASIC är mycket viktig på grund av kostnaden för att köpa en. Det är därför vi rekommenderar att du tar hänsyn till denna punkt, eftersom ju högre lönsamhet desto fler fördelar får du av att bryta kryptovalutor.

För att beräkna lönsamheten är allt du behöver göra att leta efter tekniska data på webbplatsen som säljer ASIC. Titta sedan på internet för en ASIC-lönsamhetsräknare och det är det, så att du kan bestämma vilken kostnad och nytta du kan få av din investering.

✨ Var kan jag köpa?

En av de stora fördelarna med en ASIC är att de redan är förmonterade, så det är väldigt enkelt att sätta dem i arbete. Med den ökade populariteten för kryptovalutautvinning säljer fler och fler butiker ASIC idag.

Bara genom att skriva i Google: Köp en ASIC kan du hitta ett stort antal alternativ på marknaden. På det här sättet är det lika enkelt att skaffa egna ASIC: er som att köpa ett par skor på internet. Ta hänsyn till butiken, kostnaden och dess prestige innan du köper.

ASIC

✨ Vad du bör ta hänsyn till

Om du funderar på att köpa en ASIC måste du ta hänsyn till om den redan är förkonfigurerad med en tjänsteleverantör eller så måste du konfigurera den. Du måste överväga dess lönsamhet, dess energiförbrukning och också vilken typ av kryptovaluta som ska brytas.

Dessutom, Vi rekommenderar att du överväger det faktum att en ASIC endast är utformad för en typ av kryptovaluta, du kommer inte att kunna bryta olika alternativ. Så lär dig att välja vilken kryptovaluta som ska utnyttjas för att göra en exakt investering och inte förlora dina pengar genom att inte välja bra.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *