✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Asia BitChange Money PÅlitlig? Åsikter

I denna analys kommer jag att utforska Asia BitChange Money, en kryptovalutamäklare som verkar via sin webbplats cexasia.pro. Är denna mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert att investera pengar med detta företag? Jag kommer att undersöka det noggrant för att få en klar bild av Asia BitChange Money.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Asia BitChange Money är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
📖Registreringsdatum 2023-12-27
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad][e-postskyddad]
🌐 Hemsidacexasia.pro
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypinvesteringsmäklare för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Asia BitChange Money erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Asia BitChange Money webbplats
 • Webbplatsens ålder är begränsad, eftersom domänen "cexasia.pro" registrerades den 27 december 2023. Denna brist på historik kan vara ett tecken på försiktighet. 🚩
 • Information om ägande av Asia BitChange Money-webbplatsen nämns INTE. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Asia BitChange Money Åsikt:

Efter att noggrant analysera företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering, vilket ökar riskerna för investerare.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "cexasia.pro" registrerades den 27 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Asia BitChange Money?:

Asia BitChange Money är en mäklare som väcker allvarliga farhågor för investerare. För det första ger den ingen information om din plats eller företaget du tillhör, vilket gör det svårt att bedöma din legitimitet och bakgrund. Dessutom skapar bristen på reglering och verklig information om deras verksamhet och tjänster ännu mer osäkerhet om säkerheten och skyddet av investerarnas medel.

Trots det senaste anciennitet sedan 27 december 2023, Asien BitChange Money har redan samlat på sig klagomål och dåliga kommentarer från missnöjda kunder på internet. Dessa negativa recensioner tyder på problem med kvaliteten på deras tjänster, kundservice eller handelsutförande, vilket väcker frågor om deras tillförlitlighet som mäklare.

La klagomål från tillsynsmyndigheten BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision, är en annan betydande anledning till oro. Detta klagomål indikerar att mäklaren kan arbeta på ett otillåtet eller oregelbundet sätt, vilket kan utsätta investerare för ytterligare risker. Sammanfattningsvis rekommenderas försiktighet när du överväger någon typ av transaktion eller investering med Asia BitChange Money, och det är tillrådligt att leta efter mer transparenta och reglerade alternativ för att skydda ekonomiska intressen.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision, har fördömt Asia BitChange Money.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Asia BitChange Money:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Asia BitChange Money:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Asia BitChange Money?

Asia BitChange Money är en investeringsmäklare som är specialiserad på kryptovalutamarknaden.

Är Asia BitChange Money en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Asia BitChange Money pålitlig?

Asia BitChange Money är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Asia BitChange Money?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (482 röster)

2 kommentarer om «ÄR Asia BitChange Money PÅlitlig? Åsikter»

 1. Hugo svar

  Det här företaget är inte att lita på, det är skumt. De lurade mig och min man, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hugo, Asia BitChange Money är en BLEDREG, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *