Cryptocurrency arbitrage: hur skiljer man kryptovalutor?

✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

Det finns resurser som gör att vi kan generera bättre investeringar genom att dra nytta av de olika priserna i kryptovalutor. En av dem är känd som arbitrage, en teknik som används av experter för att få bättre kapitalvinster. Vad består det av? Oroa dig inte, här säger vi dig.

HatVad är kryptovaluta-arbitrage?

Känd som kryptovaluta-arbitrage, handlar denna teknik i grunden om att köpa en billig kryptovaluta på en plattform för att ta den till en annan och sälja den dyrare. Detta i syfte att kunna dra nytta av de prisskillnader som finns mellan marknadsmäklarna.

På detta sätt kommer du att få en bättre kapitalvinst för din investering, eftersom varje plattform sätter sina egna priser i orderböckerna. Dessutom kommer du att utnyttja det gap som finns i regleringen av priser, eftersom du är receptfri, Kryptovalutahandel styrs av varje plattform, dess utbud och efterfrågan.

Arbitraje

OwHur arbitrage kryptovalutor?

För att arbitrage kryptovalutor är det nödvändigt att identifiera en skillnad mellan priserna på ett par på två olika plattformar. Om det inte finns någon prisskillnad skulle det inte finnas någon anledning att genomföra denna rörelse eftersom vi inte skulle generera realisationsvinster.

Det första du bör göra är att öppna ett konto på båda kryptovalutaplattformarna. Antag att du hittar GAS till ett bra pris på Gate.io, så måste du öppna ditt konto där. Antag nu att du kommer att sälja den på Binance, då måste du också ha ett konto på den här plattformen.

Nu måste du bara köpa kryptovalutan i Gate.io (eller plattformen där du hittade den billiga kryptovalutan) för att överföra den till den andra plattformen och sälja den där. Som du kan se är processen väldigt enkel, du köper på en plattform och skickar den till en annan för att sälja den, detta är kryptovaluta-arbitrage.

➡✨ Vilka är de bästa kryptovalutorna för arbitrage?

Du bör veta att inte alla kryptovalutor är lämpliga för arbitrage, eftersom de mest populära vanligtvis inte har stora prisskillnader. Det är därför många experter rekommenderar att du väljer Altcoins för arbitrage.

Det är tillrådligt att arbitrage med kryptovalutor som finns i topp 100 av de mest populära eller använda, särskilt från de 10 nedåt. Även om det finns många fler valutor, har du med dessa 90 alternativ mer än tillräckligt för att utföra olika typer av arbitrage och förbättra dina kapitalvinster.

Arbitraje

➡✨ På vilka plattformar kan jag göra det?

Slutligen, om du planerar att arbitrera, rekommenderar vi att du är mycket försiktig när du väljer var du ska göra det. Tanken, enligt experter, är att göra det på plattformar som är pålitliga och har god prestige. Detta för att minska potentiella säkerhetsproblem och bedrägerier.

Att handla på en populär plattform ger dig också ett bra prisklass som kan översättas till bättre avkastning och reavinster. Och om det inte räckte, De största börserna och plattformarna är vanligtvis de som erbjuder oss de flesta kryptovalutealternativen vilket innebär fler skiljeförfaranden.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *