✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Apex Enterprises PÅLITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Apex Enterprises. Är Apex Enterprises kryptovalutamäklare (med webbplatsen apexenterprisesweb.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Apex Enterprises är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 25 mars 2024 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidaapexenterprisesweb.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Apex Enterprises erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
NYBÖRJARE $100 
AVANCERADE NYBÖRJARE $1000
BEHÖRIG $3000
SKICKLIG $3000 
EXPERTER $50000 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Apex Enterprises webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "apexenterprisesweb.com" registrerades den 25 mars 2024. Detta indikerar att det är en webbplats som inte har så mycket erfarenhet. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter från Apex Enterprises:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA, den brittiska finansmyndigheten. Detta tyder på att det är ett mycket osäkert företag. Var väldigt försiktig.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget säger sig erbjuda en extremt hög lönsamhetsprocent, upp till 40 % var 80:e timme. Detta verkar för bra för att vara sant och är mycket troligt falskt.

6) Företaget tycks ha mycket liten tjänstgöringstid eller erfarenhet på marknaden. Som jag nämnde tidigare registrerades domänen "apexenterprisesweb.com" den 25 mars 2024, vilket indikerar att den är väldigt ny.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Apex Enterprises?:

företaget Apex Enterprises påstår sig befinna sig i Förenade kungariket, men det finns tecken på att denna information kan vara vilseledande. Detta inte tillräckligt klargjort det kräver extrem försiktighet. Dessutom ger den inga detaljer om dess reglering, vilket tyder på att det verkar som ett företag INTE REGLERAD.

Apex Enterprises har fördömts av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FCA (UK Financial Authority), och noterar att det är ett företag mycket osäkert. På Internet har företaget en dåligt rykte med många Kundens klagomål, vilket understryker behovet av att vara försiktig när du interagerar med dem.

Företaget lovar en lönsamhet extremt hög, upp till 40 % var 80:e timme, vilket verkar för bra för att vara sant och förmodligen är det falsk. Vidare, Apex Enterprises verkar ha väldigt liten erfarenhet av marknaden, med tanke på att domänen “apexenterprisesweb.com” registrerades på 25 mars 2024, vilket indikerar att det är mycket Senaste.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Apex Enterprises.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Apex Enterprises:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Apex Enterprises:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Apex Enterprises?

Apex Enterprises är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Apex Enterprises en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Apex Enterprises pålitlig?

Apex Enterprises är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Apex Enterprises?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (164 röster)

2 kommentarer om «ÄR Apex Enterprises PÅLITLIGT? Åsikter»

 1. joel svar

  Det här företaget är en bluff. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Joel, Apex Enterprises är en lurendrejeri, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de bör aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *